fbpx

2 Daagse Training

Maak je eigen online programma step by step!

Hoe fijn zou het zijn als je jouw klanten ook online verder kan helpen! Het voordeel van internet en social media is natuurlijk dat je in een korte tijd een heel groot bereik op kan bouwen, het nadeel is echter dat al die coaches en therapeuten over die mogelijkheid beschikken en je het dus wel een beetje slim moet aanpakken.

Eerst een paar ins en outs:

Online kanalen zijn ook vluchtig en oppervlakkig en dat maakt dat het vaak lastig is om een dure sessie of training te verkopen aan mensen die jou nog maar nauwelijks kennen.

Online zichtbaarheid heeft alleen zin als je dat vanuit een gedegen plan doet en dus heel goed weet wie jouw doelgroep is en wat je uiteindelijk wil verkopen.

 

Maarrrr het is ook super tof om via online kanalen met jouw kennis en wijsheid te delen

en zoveel mogelijk mensen verder te helpen!

Is een online programma dan niet onpersoonlijk en te commercieel?

Nee juist niet! Denk aan mensen die gewoon niet in staat zijn om fysiek naar jou toe te komen. Die geen auto hebben of waarvoor de afstand te ver is. Moeders die werken en de handen vol hebben aan de kinderen maar in de avonduren willen bijleren.

Hoe leuk om ook mensen die in het buitenland wonen te kunnen helpen. Mensen die in een rolstoel zitten of mensen die het gewoon eerst nog even zelf willen proberen?

Het aanbieden van een online programma is dus juist heel klantvriendelijk en service gericht!

En nog een paar voordelen van een online programma:

Ben je enthousiast geworden maar je weet niet waar je moet beginnen?

Vind je het lastig om te bepalen waar jouw training over moet gaan en wellicht dat de hele techniek ook nog best nog wel een dingetje voor je is?

Relax! 98% van alle coaches en therapeuten zijn digibeet ;-) 

Kun je dit leren? 

Ja zeker, want dat is waar deze super waardevolle training over gaat! Ik wil namelijk mijn kennis met jou delen omdat het mijn wens is dat zoveel mogelijk coaches gaan doen waar de aarde en de mensheid zo naar snakt. Bewustzijn, licht, liefde, rust en vrijheid verspreiden!

Dus waar gaan we het in deze 2 daagse training over hebben:

Kortom een intensieve maar allround training die jou alle nodige informatie verschaft die je nodig hebt om jouw eigen online programma van A-Z in elkaar te draaien en verkoop klaar te maken!

Even praktisch...

 

Wanneer is het?

Maandag 29 & dinsdag 30 maart van 10.00 – 16.00 uur (met tussendoor korte koffiepauzes en lunchpauze van 13.00-14.00)

Waar?

Lekker vanaf je eigen plek via Virtual Classroom via Zoom (We kunnen elkaar dus horen en zien)

Wat kost het?

De waarde van deze training is minimaal 397,- maar jij kan meedoen voor slechts 127,- incl. btw. all-in!

Omdat ik iedereen zo goed mogelijk verder wil helpen heb ik beperkt plek, wacht dus niet te lang met inschrijven ;-)

 

Extra BONUS!

Als je besluit om lekker mee te doen ontvang je het Heal your Business programma van 22 dagen t.w.v. 169,- er geheel GRATIS bij!

Zo en nu hou ik op hoor, mooier kan ik het echt niet maken 😉

See you soon!

***Gebruik de kortingscode***

BONUS2021

Wat krijg je?

Loont het maken van een eigen online programma zich wel?

Dus twijfel je al een tijdje om jouw eigen online programma de wereld in te slingeren? Ga dan de uitdaging met mij aan en geef je op voor deze gave training!

Is het makkelijk? Dat ligt eraan hoe gemotiveerd jij bent. Kost het veel tijd om je online programma in elkaar te zetten? Ik zou liegen als ik zou zeggen dat je het in 3 uur voor elkaar hebt. Om een eerste online programma helemaal op te zetten kost je toch al gauw een 12 uur werk. Is dat het waard?

Reken maar uit!

 

 

Even een snelle optelsom:

Stel je vraagt normaal gesproken 50 euro per uur x 12 = 600 euro

En je biedt jouw online programma voor 47,- euro aan en verkoopt het (maar) 20 keer, dan heb je al een omzet van 940 euro! Bovenop de live uren die je met mensen gewoon ook al aan het werk bent!

Dus maak voor jezelf én voor je klant het verschil! Maak die volgende stap in jouw bedrijf en meldt je nu aan!

 

Wat levert deze training concreet op?

Extra BONUS!

Als je besluit om lekker mee te doen ontvang je het Heal your Business programma van 22 dagen t.w.v. 169,- er geheel GRATIS bij!

Zo en nu hou ik op hoor, mooier kan ik het echt niet maken 😉

See you soon!

***Gebruik de kortingscode***

BONUS2021

Dit is wat anderen zeggen over soortgelijke trainingen...

De combinatie tussen de online coaching en de livedagen is perfect. Door de fijne, persoonlijke begeleiding van Susan ben ik in actie gekomen en staat het fundament van mijn business nu als een huis. Susan is een voorbeeld voor mij en het is een feestje om met haar samen te werken!
Siti Muntanah
Manifestatie expert voor vrouwelijke ondernemers
Mijn coachingspraktijk liep wat moeizaam, het was lastig om nieuwe klanten aan te trekken. Door in het traject van Susan te stappen werd helder welke richting ik op moest gaan met mijn bedrijf, welke klanten ik moet aanpreken en op welke manier. Susan is een fijne coach om mee te werken, door zich open en kwetsbaar op te stellen hielp ze mij ook hetzelfde te doen. Super dat ze naast businesscoaching ook een stuk persoonlijke ontwikkeling meeneemt.
Arnold ten Oever
Wandelcoaching
Als nieuwe ondernemer met een plan om mijn missie uitdragen maar vol vragen en onwetendheid, hoe het vorm te geven, staat na de opleiding van Susan mijn onderneming. Door de praktische, verhelderende, duidelijke theorie lessen kreeg mijn missie vorm en kan ik nu volvertrouwen de markt op!
Yvette Huitema
Loslaat coach

Veel gestelde vragen

Dat kan ik niet zeggen omdat ik inplan waar ik voel dat er op dat moment behoefte aan is en wat ik zelf leuk vind om te geven. Dus als je nu een JA voelt, zorg dan dat je er lekker bij kan zijn :-)

Heb jij de wil en de drive om van jouw idee een succes te maken? Ben jij niet vies van hard werken en ben jij gemotiveerd om te doen wat nodig is? Dan mag je van mij instappen als je nog geen bedrijf hebt.  
 
Voordeel: je kan het gelijk goed doen en professioneel neerzetten zonder dat je eerst nog het wiel moet uitvinden. Dat scheelt een hoop tijd en vooral frustraties!

Je kan tot 8 dagen voor de training kosteloos annuleren en krijg je geld terug. Daarna kun je wel annuleren maar is restitutie niet mogelijk.

Jazeker, want wat goed is kan altijd beter, fijner voor jou en fijner voor je klant. Je hebt vast nog een hele hoop ideeën die nu op de plank blijven liggen omdat je er geen tijd of energie voor hebt en juist daar ga ik je bij helpen. Een gezonde en positieve mindset, een concreet en verkoopbaar product en een haalbaar en realistisch bedrijfsplan. 

En ik zeg altijd, bij twijfel toch doen! Twijfel je over of jij de investering wel waard bent? Dat ben je zeker! En of het wel de juiste tijd is? En dat is het zeker want het is tijd dat jij je ambities serieus gaat nemen, kiest voor jouw eigen succes en jouw bijdrage gaat leveren aan de wereld die het zo hard nodig heeft!

Made with ❤ by Susan Brouwer - Heal your Business