fbpx

Tijd om nu eens echt met
de billen bloot te gaan?

Kies dan voor een persoonlijke
'Deepdive' sessie

Oké oké, je kan er niet meer omheen. Tijd om het onderwerp bespreekbaar te maken!

Breek het ijs met je kwetsbare kant en haal de zwaarte eraf want het sluimert nu al zo lang dat je er gewoon een keer íets mee moet toch?

De tijden zijn veranderd

En het ondernemerschap dus ook! Waar je dat aan kan merken is dat het lijkt alsof je aan het ontwaken bent. Dat je je ineens afvraagt of je nog wel blij wordt van de dingen die je doet en dan moet concluderen dat je hart heel ergens anders ligt.

Of dat je ooit bent gaan ondernemen omdat je meer vrijheid en financiële onafhankelijkheid wilde maar nu beseft dat je een slaaf geworden bent van je eigen bedrijf en hard moet knokken om je hoofd boven water te houden. 

Alles in jou roept NEE STOP, je hebt last van kwaaltjes, je energie is laag en het echte plezier in je werk is er wel vanaf! Het duurt nog wel even voordat je met pensioen gaat, maar als je op deze manier de komende 15 jaar nog door moet krijg je het toch wel lichtelijk benauwd!

Dat wat je vroeger belangrijk vond is nu totaal onbelangrijk omdat je gewoon behoefte hebt om meer vanuit intuitie te gaan ondernemen. Meer fun, meer plezier en lekker leven! WHY NOT?

Het zijn de emoties die het boeltje in de war schoppen

En daar precies in het oog van de storm, te midden van de chaos en daar waar je naarstig opzoek bent naar de oplossing ligt het antwoord vaak voor het oprapen alleen zie je het niet altijd. 

Dit is precies wat er gebeurd als het anders loopt dan gepland en als we door een ander tekort gedaan worden. Dan word je geraakt in je zielenwond, komen de nodige emoties omhoog en raken we al gauw het overzicht kwijt. In dat geval ben je als ondernemer weg want als er iets belangrijk voor je zakelijke succes is, is dat wel een scherpe focus vanuit een stukje innerlijke rust en balans.

Ondernemen in deze tijd is serieuze topsport en vraagt om zowel fysiek als psychisch goed voor jezelf te zorgen en heel dicht bij jezelf te blijven!

Wat kan ik voor je betekenen in een Deepdive sessie?

Tijdens een deepdive sessie vatten we de koe bij de horens en pakken we het probleem bij de kern aan. Je krijgt gegarandeerd inzicht in waar het issue vandaan komt, hoe je er psychisch en emotioneel mee om kunt gaan en wat je kunt doen om het op te lossen. Tijdens de sessie zet ik mijn spirituele gave in om alle blinde vlekken naar boven te halen en gebruik mijn aardse (ondernemers)kennis om je de juiste praktische tools te geven om het ook daadwerkelijk en in positieve zin te veranderen.

Wat levert het je concreet op?

  1. Je maakt het pijnlijke onderwerp bespreekbaar en je kan je verhaal kwijt wat al voor de nodige opluchting zorgt. 
  2. Je krijgt nieuwe en verhelderende inzichten die ervoor zorgen dat je er heel anders en er positiever naar gaat kijken.
  3. Dat wat een probleem leek wordt ineens een kans en dat geeft nieuwe energie die er automatisch voor zorgt dat het weer gaat stromen en er nieuwe kansen op je pad komen.
  4. Je hebt meer overzicht, rust en balans in jezelf terug.
  5. Je weet wat je te doen staat, welke praktische stappen je moet gaan zetten. 

Denk je eens in wat het voor jou en je business betekent als je het roer weer in eigen handen hebt?

Let's talk!

Voor slechts 127,- ex btw heb jij binnenkort een Deepdive sessie van 60 min met Susan persoonlijk!

Door mijn drukke agenda heb ik beperkt plek voor 1op1 sessies…

Wat krijg je allemaal?

Hoe werkt het?

Als je de deepdive sessie nu direct bestelt dan word je eerst doorgestuurd naar het betaalscherm. Vul daar je naam, email en telefoonnummer in en na je betaling ontvang je een email met een link naar de online agenda waar je zelf een afspraak kan inplannen. Daarna ontvang je automatisch de zoomlink en intakeformulier in je mailbox!

Ervaringen van anderen...

De sessie was voor mij zeer verhelderend. Ik houd erg van jouw, niet van dat benauwde, in klare taal, recht op je doel af, manier van coachen. Heel plezierig. Je hebt mij gemotiveerd om gewoon te beginnen. Zeer waardevol. Dankjewel lieve Susan 🍀🌈💚😘 Barbara Lens
Barbara Lens
Barb4Style
Beste Susan, Dank je wel voor het mooie gesprek gisteren. Heb het nog een keer bekeken en je geeft echt mooie en goede aanwijzingen en aanmoediging. Zodat ik met frisse blik weer naar mijn praktijk kan kijken. Het geeft me ook rust en ruimte om er anders naar te kijken. En met passie verder te gaan werken aan mijn missie. Terug naar de basis en door naar de next level. Mooi! Dank je wel.
Annette Rijsemus
raakbewust.nl
Ik sta versteld hoe ik groei en elke keer uit mijn comfortzone durf te komen. Door wat JIJ zegt, brengt en mij inspireert om dat ook te durven. Je bent erg helder in je uitleg. Echt een INSPIRATOR 💚💚💚
Ingrid Lemmink
Coach en healer

Meest gestelde vragen

Doorgans kan de sessie al binnen 1 week plaatsvinden.

Susan is indien de agenda dit toelaat beschikbaar voor sessies op:

Dinsdag overdag

Woensdag ochtend

Donderdag overdag

Vrijdag ochtend

Het is niet mogelijk om sessies ‘s avonds of in het weekend in te plannen!

  1. Online intake
  2. 1op1 Deepdive sessie met Susan van 60 min.
  3. Opname van de sessie om later terug te kijken.

Je ontvangt een zakelijk factuur voor businesscoaching die je als bedrijfskosten kan opvoeren. 

Jazeker! Graag zelfs omdat het de sessie dan meer diepgang geeft en de antwoorden gedetailleerder zullen zijn. Echter dient de vraag wel van zakelijke strekking te zijn. Na het plaatsen en betalen van je bestelling kun je via het intakeformulier je vragen doorgeven aan Susan die ze dan tijdens de sessie zoveel mogelijk zal beantwoorden.

De praktijk leert dat een deepdive sessie altijd vol nieuwe inzichten en eyeopeners zit. Het kan natuurlijk zijn dat je een ander antwoord krijgt dan dat je had verwacht (dit komt best vaak voor), maar is minstens net zo waardevol en misschien nog wel veel nuttiger. 

Naar aanleiding van de sessie mag je 1 vraag stellen in 1 emailbericht. Je ontvangt dan 1 antwoordbericht terug. Indien je behoefte hebt aan meer verdieping is het raadzaam om een nieuwe 1op1 Deepdive sessie van 60 min met Susan in te plannen.

Afspraken kunnen alleen kosteloos geannuleerd of verplaatst worden indien dit minimaal 48 uur voor aanvang van de sessie plaatsvindt. Je kan dan zelf een nieuwe sessie inplannen of je krijgt je geld terug. Bij wijzigingen die korter dan 48 uur van te voren plaatsvinden krijg je geen geld terug.

Nog even voorstellen...

Hoi ik ben Susan en mijn levenservaring heeft mij geleerd dat succes voor 80% zit in hoe je je van binnen voelt en maar voor 20% in wat je doet. 

Zo heb ik de shift gemaakt van eenzaam, ziek en failliet, naar liefde, geluk en overvloed. Ik bouwde mijn bedrijf op door mijn problemen aan te kijken en niet langer op de vlucht te slaan voor wie ik werkelijk ben.  

Trouw zijn aan jezelf, je grenzen op tijd aangeven en selfcare zijn de sleutel naar mijn succes geweest. Echter heeft mij dit eerst jaren ellende gekost. Moest ik eerst rock bottom gaan om mijn werkelijke essentie te vinden…

Volg mij ook op Facebook!

Dagelijks deel ik waardevolle informatie en inspiratie in mijn blogs, quotes, video’s en livestreams!

Made with ❤ by Susan Brouwer - Heal your Business