fbpx

1 op 1 Exclusive Traject

“Voorwaarde voor een duurzaam succes is dat het vanuit jouw pure essentie ontstaat, recht vanuit je hart neergezet wordt en je er elke dag met plezier en ontspanning aan werkt”

Wat je vooral niet meer wil…

Maar wat je wél wilt is:

Zet in 5 stappen het bedrijf neer waar je rete trots op bent!

Met mijn unieke divine concepting methode bouw jij een business die helemaal bij jou past. Vanuit jouw pure essentie, jouw zielsmissie en op basis van jouw wensen ontstaat er een duurzaam succes dat blijvend is en waarbij je steeds een nog mooiere en krachtigere versie van jezelf en je business neerzet.  


I AM

Zet jezelf neer in de meest pure vorm qua eigenschappen, lifestyle en bioritme. Dit vormt de basis van bedrijfsvoering. Bouw een business die voldoet aan jouw wensen voor een duurzaam succes.

Expertise

Jouw unieke werkwijze vertalen we naar een geheel eigen methodiek met een geheel eigen naam en geheel eigen uitstraling. We ontwikkelen een productaanbod om trots op te zijn en waarmee je meer winst kan maken.

Doelgroep

Voor wie ben jij op aarde gekomen? Voor welke doelgroep is jouw product het meest interessant en met welk type klant wil jij zelf het liefste werken? Hierop passen we de communicatie aan.

Verpakking

Jouw product krijgt een verpakking die het voor jouw doelgroep aantrekkelijk maakt om het te kopen. Hierbij finetunen we jouw huisstijl, schrijven we salesteksten en kiezen we het juiste beeldmateriaal.

Verdienmodel

Jouw bedrijf heeft ook een verdienmodel en marketing strategie nodig. Samen bepalen we de routing en de strategie om jouw bereik te vergroten, nieuwe klanten te maken en je omzet te verhogen.

En waar we verder ook nog aan gaan werken is...

Master Mindset

Vanuit de wet van aantrekking kijken we waar je (on)bewust nog verkeerde energie frequenties uitzend. Hoe je oude overtuigingen vanuit het ego omvormt tot nieuwe wenselijke overtuigingen en hoe je blijvend jouw frequentie identiteit kan verhogen door de juiste mindset aan te nemen.

De mooiste versie van jezelf

Straal jij ook uit hoe jij je van binnen voelt? Soms zitten we zo verstrikt in het harde werken dat we bijna vergeten om ook in kleding en make-up de wenselijke upgrade door te voeren. Tijd dus voor een fijne upgrade!

Lifestyle en gedrag

Ondernemen is topsport en het bouwen van een succesvolle business vraagt om goed voor jezelf te zorgen en andere keuzes te maken. Samen nemen we jouw lifestyle onder de loep om zo onnodige stress te verminderen, energie te verhogen en je ook te gaan gedragen als die succesvolle zaken vrouw/man zodat het het ook naar je toe kan stromen.

Het financiële plaatje komt er dan als volgt uit te zien

 

De investering voor dit 1op1 divine concepting exclusive traject is 2497,- incl. btw. 

Betalen in termijnen is uiteraard mogelijk:

In 2 termijnen van 1248,50 per maand

In 3 termijnen van 832,33 per maand

Wel worden er dan eenmalig 25,- administratiekosten in rekening gebracht.

 

Wat koop je precies?

Aan het einde van dit traject heb jij:

Uiteraard zijn de uiteindelijke resultaten afhankelijk van hoeveel en hoe snel jij dingen uitvoert en toepast. Wat je van mij als coach kan verwachten is dat ik al mijn kennis, wijsheid en ervaring onbeperkt inzet om van jouw idee een succesvol concept te maken. De uitvoering en toepassing ervan liggen bij jou als ondernemer zelf.  

Zullen we kijken of wij een match zijn?

Je mag best weten dat ik niet met iedereen werk, ik moet namelijk wel een bepaalde klik voelen om mij voor 100% voor jou en je bedrijf te kunnen inzetten. Daarom plan ik bij interesse altijd eerst even een kennismaking in….

Vraag gelijk een brainstorm sessie aan door het formulier in te vullen of mij even een mailtje te sturen op 

susan@susanbrouwer.nl

Dit is wat anderen ervan vonden...

Mijn coachingspraktijk liep wat moeizaam, het was lastig om nieuwe klanten aan te trekken. Door in het traject van Susan te stappen werd helder welke richting ik op moest gaan met mijn bedrijf, welke klanten ik moet aanpreken en op welke manier. Susan is een fijne coach om mee te werken, door zich open en kwetsbaar op te stellen hielp ze mij ook hetzelfde te doen. Super dat ze naast businesscoaching ook een stuk persoonlijke ontwikkeling meeneemt.
Arnold ten Oever
Wandelcoaching
Als nieuwe ondernemer met een plan om mijn missie uitdragen maar vol vragen en onwetendheid, hoe het vorm te geven, staat na de opleiding van Susan mijn onderneming. Door de praktische, verhelderende, duidelijke theorie lessen kreeg mijn missie vorm en kan ik nu volvertrouwen de markt op!
Yvette Huitema
Loslaat coach

Veel gestelde vragen

In overleg plannen we de sessies in op dagen dat we allebei kunnen.

Dat voelt zo omdat je nog niet gewend bent om als ondernemer te investeren in jezelf en je bedrijf. Op dit moment heb je behoefte aan nieuwe kennis en tools om zowel persoonlijk als zakelijk te groeien naar een hoger level. Dat kost geld maar levert straks ook veel meer geld op. Als je nu niets doet weet je in ieder geval dat het niet beter wordt.  

Dit traject duurt 3 maanden waarin er 6 sessies zijn en je aan de slag kan gaan met de opdrachten en extra videolessen. Reserveer 1 dagdeel per week om te werken AAN je bedrijf.

Heb jij de wil en de drive om van jouw idee een succes te maken? Ben jij niet vies van hard werken en ben jij gemotiveerd om te doen wat nodig is? Dan mag je van mij instappen als je nog geen bedrijf hebt.  
 
Voordeel: je kan het gelijk goed doen en professioneel neerzetten zonder dat je eerst nog het wiel moet uitvinden. Dat scheel een hoop tijd en vooral frustraties!

Jazeker, want wat goed is kan altijd beter, fijner voor jou en fijner voor je klant. Je hebt vast nog een hele hoop ideeen die nu op de plank blijven liggen omdat je er geen tijd of energie voor hebt en juist daar ga ik je bij helpen. Een gezonde en positieve mindset, een concreet en verkoopbaar product en een haalbaar en realistisch bedrijfsplan. 

En ik zeg altijd, bij twijfel toch doen! Twijfel je over of jij de investering wel waard bent? Dat ben je zeker! En of het wel de juiste tijd is? En dat is het zeker want het is tijd dat jij je ambities serieus gaat nemen, kiest voor jouw eigen succes en jouw bijdrage gaat leveren aan de wereld die het zo hard nodig heeft!

Het kan natuurlijk zijn dat je nog met andere vragen zit of nog wat andere beren op de weg ziet. Geen probleem: mail mij dan even op susan@moonspiritbusinessacademy.nl zodat ik je kan helpen met het nemen van een besluit. Want inderdaad is niet iedereen klaar voor dit traject en dat is geen probleem maar blijf in ieder geval niet rond lopen met je vragen!

 

Made with ❤ by Susan Brouwer - Heal your Business