Volg mij op

Menu

Ervaringen

bloem1

Christel | 12 oktober 2019

“Susan heeft mijn leven gered op het moment dat ik zelf niet meer wist hoe. Ze heeft me geen pil of een ander wondermiddeltje voorgeschreven maar ze is naast me gaan staan, heeft me laten inzien dat alle antwoorden al in mezelf zitten en dat ik zelf de dirigent van mijn eigen orkest ben. In plaats van nog te vragen ‘Dokter, help me alsjeblieft,’ weet ik nu dat ik mijn eigen specialist ben. Susan is een pure, wijze en warme vrouw die je van harte helpt bij het terugvinden van je eigen licht. Ik raad haar iedereen aan, gun het jezelf!” Klik voor Christel’s Kloet Ontmoet.

Arjoh | 10 september 2019

Integere lieve en kundige vrouw. Goede begeleiding,vertrouwd gevoel. Erg blij haar ontmoet te hebben. Ze heeft me over de drempel gehaald. Dankbaar x

Karein | 12 augustus 2019

Topvrouw, inspirerend, heerlijke energie vol liefde en licht, warme energie, heel open, goede coach! Zit je niet goed in je vel of heb je een steuntje in je rug nodig? Stuur haar een mail, appje of maak een afspraak, desnoods via skype een consult aangaan en je voelt je weer stukken beter na een consult van deze prachtvrouw! Aanrader voor iedereen ;)

Sandra | 31 juli 2019

wat een super women die susan.
ze neemt je goed mee in de stof, soms was ze erg duidelijk naar mij maar dat heb ik wel nodig.
echt ze heeft er samen met mijzelf er zo voor gezorgt dat ik zo anders maar beter in mijn leven sta.
top vrouw!

Irma | 19 juli 2019

Ik ga hier altijd met een superblij gevoel weer weg!!!
Zou haar bij iedereen aanraden!!

Angelica | 6 februari 2019

In nog niet eens 30 minuten heeft Susan mij warmte, acceptatie, empathie en inzicht geschonken. Gevuld met bruikbare tips en adviezen die ik direct kan toepassen in de praktijk, om weer op mijn pad te komen. Hiervoor ben ik erg dankbaar.

Ook zorgde de 30 minuten voor daadkracht om voor mijzelf te kiezen. Na onze sessie heb ik me namelijk ingeschreven voor Susan haar cursus “Succesvol vanuit je intuïtie leven”. Hier kijk ik erg naar uit.

Nogmaals ontzettend bedankt.

Veel liefs Angelica

Sandra | 19 oktober 2018

Hoi lieve Susan, vanmorgen heb ik je e-book gelezen. Het ziet er echt heel mooi en professioneel uit! De boodschap is duidelijk, mooi omschreven! Nu ben ik al bijna een jaar bezig met dit stappenplan (wat we natuurlijk bij de jaargroep uitgebreid leren) en ik geloof er zeker in, het lukt me alleen nog niet altijd de juiste balans te vinden voor mezelf, voel me nog vaak moe en futloos met tijd en wijlen. Ja het vraagt discipline en oefening om verandering in je systeem te maken, ik weet het ;-) Soms lukt t heel goed en soms ook totaal niet, dat is die balans die nog zoek.

Maar wat ben ik blij dat ik de stap heb gemaakt om deel te nemen aan jou jaargroep! Mijn intuïtie klopte 3 jaar geleden, dat ik bij jou moest zijn om te leren hoe om te gaan met mijn gevoeligheid en gaven. Jee wat heb ik al veel stappen voor mezelf gemaakt in die 10 maanden tijdens de jaargroep. Dat was echt nodig! Het bracht me soms ook in verwarring voordat ik tot inzichten kwam maar ik vertrouw op het proces.

Je bent een heel bijzondere vrouw Susan, zo fijn dat mijn intuïtie mij tot jou bracht. Mijn doel is om ook mensen te helpen meer te vertrouwen op hun intuïtie en verlichting te geven in hun leven. Veel van jou leerweg zal ik hierin meenemen maar wil het op geheel eigenwijze vorm gaan geven. Ik ben er nog niet, maar het gaat me lukken!! Dank je wel ❤ Ik wilde dit even kwijt na aanleiding van jou prachtige E-book. Liefs Sandra

Marieke | 22 oktober 2018

Ik heb de skype-sessie met Susan als een eyeopener ervaren maar ook als een opluchting en een bevestiging over wat ik voelde. Ik wist niet zo goed welke kant ik op moest, zat vast, en door het fijne contact, dat ze me zo aanvoelde, wist ze me op een liefdevolle manier te coachen naar hoe nu verder.
Ik heb het gevoel dat ik nu weer verder kan koersen op mijn pad😇
Dankjewel❤😘 Marieke

Patricia | 3 augustus 2017

Ik ben al regelmatig bij je op consult geweest. En ook de cursussen/opleiding tot medium bij je gevolgd. Wat heb je me al veel geleerd HARTje.
Mijn laatste individuele consult bij jou had ik zo nodig. Wat een mooi inzicht kwam er uit de liefdevolle en hemelse sessie waardoor ik het begreep. Ik voelde me gelijk een stuk beter. Nu alweer een paar weken later heb ik het compleet los kunnen laten wat zo vast aan me zat. Hoe mooi en belangrijk zijn zulke sessies.
DANK je wel lieve Susan.

Meer laden