fbpx

Gratis Challenge

Je weet wat je in huis hebt, zodra jij aan het werk gaat met mensen gebeurt er iets magisch. De resultaten die jij boekt zijn ongekend en toch wil het maar niet lekker stromen.

En dat terwijl andere coaches en therapeuten, die ook nog eens veel minder goed zijn dan jij, het wel altijd druk hebben? Hoe kan dat toch? Wat doe jij dan verkeerd?

Het ligt niet aan jou persoonlijk maar wel aan wat je doet en hoe je het aanpakt. Je bent een wijze ziel en je beschikt over unieke kennis, alleen laat je dat nog niet voldoende zien!

Je hebt een geheel eigen visie en een daarbij passende behandelmethode ontwikkelt alleen draag je deze nog niet ten volle uit. Je durft nog niet helemaal te gaan staan voor jouw wijsheid en expertise!

Je weet dat het je tijd is om op te staan, er een succes van te maken en toch is er iets wat jou nog tegen houdt. Je voelt de ruimte niet om jouw visie van de daken te schreeuwen of het vertrouwen nog niet om volledig zichtbaar te worden, maar wat het precies is wat jou blokkeert kun je eigenlijk niet helemaal pakken en dat frustreert je enorm.

“Ik ben Susan Brouwer, empower mentor voor ambitieuze coaches en therapeuten en ik heb een oplossing voor jouw probleem. Jarenlang worstelde ik met mijn angst voor de mening van andere mensen en kwam daarom niet lekker uit de verf. Ik ontdekte de 3 basis elementen die nodig waren om mezelf weer vol vertrouwen op de kaart te zetten, weer plezier te hebben in mijn werk en uiteindelijk verdriedubbelde ik zelfs mijn omzet.”

En dat is wat ik jou ook gun, want ik geloof erin dat hoe meer coaches en therapeuten echt gaan doen waarvoor ze op aarde gekomen zijn hoe mooier deze wereld wordt!

Op 14, 15 en 16 april geef ik elke dag online een live training met bijbehorende werksheets die je vooraf in je mailbox ontvangt.

Dagelijks ben ik online aanwezig om jou persoonlijk te voorzien van extra tips en coaching met als extra bonus de afsluitende masterclass ‘Schrijf de perfecte blog’ waarin ik mijn gouden format met deel!

Dus pak je kans want deze challenge gaat jou helpen om:

✔️ De juiste mensen aan te trekken bij wie je helemaal ongegeneerd jezelf kan zijn en die bij jou komen om wie je echt bent.
✔️ Je behoefte aan bevestiging en goedkeuring van je omgeving los te laten en geen last meer te hebben van negatieve reacties uit de omgeving.
✔️ Jouw visie en wijsheid onder de juiste woorden te brengen zodat je precies weet hoe jij jezelf online zichtbaar kan maken op een manier die echt bij je past.

Je zal verstelt staan van de enorme transformatie die dit teweeg zal brengen, de vele eyeopeners zullen van jouw werk gegarandeerd weer een feestje maken!

Dus ga jij de uitdaging met mij aan? Om stap voor stap weer in jouw eigen licht te komen en jouw boodschap met de wereld te delen?

Registreer je gratis: www.susanbrouwer.nl/gratis-challenge

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *