E-book | Volledig gaan staan voor jou en je missie

Susan Brouwer Gratis E-book

Download mijn gratis e-book en kom erachter hoeveel jij waard bent...

Inschrijven

Gratis e-book Volledig gaan staan voor jou en je missie

Formulier in header voor het aanvragen van gratis e-book

*Als je het e-book aanvraagt en dus je gegevens invult ga je ermee akkoord dat Susan jouw e-mails met Tips & Inspiratie stuurt.

Wat ligt er achter de basis van dit E-book?

Jarenlang mocht ik niet mezelf zijn. In het gewone leven vonden ze mij te spiritueel, te wijs en te direct. Maar toen ik mij aansloot bij de spirituele scène vonden ze mij weer te ambitieus, te zakelijk, te pittig en had ik teveel testosteron. Eigenlijk paste ik nergens in het plaatje

Mijn hakjes verruilde ik voor platte instappers en ging jarenlang zonder make-up door het leven, in de veronderstelling dat dat goed voor mij was en dat ik er dan wél bij zou horen

Zelfs als zeer ervaren therapeut, die anderen hielp om zichzelf terug te vinden, kon ik mijn eigen draai niet vinden. Kon ik niet helemaal lekker mezelf zijn. Bang voor wat de omgeving zou zeggen en wat mijn collega therapeuten zouden vinden van mijn vaak diep en doorgrondende manier van coachen. Mijn scherpe visie die maar bij enkelen in goede aarde zou vallen. 

Ik maakte mezelf kleiner dan dat ik was, paste me aan en deed wat anderen van mij verwachtten, het verbinden met mijn eigen licht en grootsheid vond ik mega lastig

Gelukkig weet ik inmiddels wie ik ben, en waar ik voor sta. Ik heb een zeer succesvolle praktijk opgebouwd waarin ik mensen help die kiezen voor mij om wie ik ben en wat ik waard ben en niet omdat ik zo goedkoop ben of omdat die ander geen tijd had vandaag. 

En dat gun ik jou dus ook, om volledig te doen waarvoor jij op aarde gekomen bent, om te creëren waar jij blij van wordt en te ondernemen vanuit innerlijke vrijheid! Alleen gaat dat niet vanzelf. Je zal jezelf moeten verlossen van je onzekerheid en je angst voor de mening van anderen moeten overwinnen. 

En tja, waarom zou je het wiel zelf uitvinden als de oplossing al bedacht is? 

In dit e-book deel ik mijn grootste persoonlijke doorbraken met jou die er mede voor gezorgd hebben dat ik nu een fantastische relatie heb met een man die helemaal bij mij past en de moeder ben die ik wil zijn. Ik heb vrienden die van mij houden omdat ik zo lekker ondernemend en eigenwijs kan zijn. In alle opzichten kan ik nu vrij stromen… 

 

Een gezonde praktijk vraagt om een gezonde relatie met jezelf. Dát is de basis van al het succes! 

Dus ben jij klaar met hoe het nu is? Maar weet je niet waar je moet beginnen? 

Vraag dan direct mijn nieuwe e-book aan waarin ik kort maar krachtig de 5 innerlijke doorbraken in 8 pagina’s met jou deel om volledig te gaan staan voor jou en je missie. Ongeacht wat een ander daarvan vindt! 

Wat anderen zeggen

Je hebt me weer over de drempel geholpen om mezelf neer te zetten...althans het begin is er. Hartelijk dank daarvoor. Je bent echt heel inspirerend!
Arjoh Shot
Ik sta versteld hoe ik groei en elke keer uit mijn comfortzone durf te komen. Door wat JIJ zegt, brengt en mij inspireert om dat ook te durven.
Je bent erg helder in je uitleg.
Echt een INSPIRATOR!!!
Ingrid Lemmink
Ik groei, ik bloei en door jouw inspiratie weet ik mezelf uit te dagen. Dingen te doen die ik nog nooit gedaan heb. Ik ben "heel" geworden één met mezelf. Wie wil dat nu niet. Susan, je bent een uiterst inspiratievol mens die je tot het naadje weet uit te dagen.
Marielle van Genderen