fbpx

Als je zichtbaar wordt, dan hebben andere mensen daar altijd een mening over...

En dat is lastig, want het zorgt er namelijk voor dat je elke keer alle moed verzameld, gemotiveerd aan de slag gaat en er telkens weer iets naars gebeurd waar je dan vervolgens weken last van hebt. Met als resultaat dat je business stil blijft liggen en jij niet verder komt met je zielsmissie! Doodvermoeiend en frustrerend!

In mijn GRATIS E-book deel ik kort en bondig 5 gouden tips om voorgoed af te rekenen met al die onzekerheid en gewoon lekker je eigen ding te gaan doen. Vraag hem nu gelijk aan en begin vandaag nog om je volle potentieel te leven, volledig zichtbaar te zijn in wie jij bent en wat jij te brengen hebt, want dat is waarvoor je op aarde gekomen bent, met jouw wijsheid andere mensen helpen. Het is niet moeilijk, je moet alleen even weten hoe dus laat mij jou weer een stap verder helpen…

.

Jarenlang mocht ik niet mezelf zijn

In het gewone leven vonden ze mij te spiritueel, te wijs en te direct. Maar toen ik mij aansloot bij de spirituele scène vonden ze mij weer te ambitieus, te zakelijk, te pittig en was ik te mannelijk, had ik teveel testosteron. Eigenlijk paste ik nergens in het plaatje.

Mijn hakjes verruilde ik voor platte instappers en ging jarenlang zonder make-up door het leven, in de veronderstelling dat dat goed voor mij was en dat ik er dan wél bij zou horen

Zelfs als zeer ervaren therapeut, die anderen hielp om zichzelf terug te vinden, kon ik mijn eigen draai niet vinden. Kon ik niet helemaal lekker mezelf zijn. Bang voor wat de omgeving zou zeggen en wat mijn collega therapeuten zouden vinden van mijn vaak diep en doorgrondende manier van coachen. Mijn scherpe visie die maar bij enkelen in goede aarde zou vallen.

Ik maakte mezelf kleiner dan dat ik was, paste me aan en deed wat anderen van mij verwachtten, het verbinden met mijn eigen licht en grootsheid vond ik mega lastig!

Gelukkig weet ik inmiddels wie ik ben, en waar ik voor sta. Ik heb een zeer succesvolle praktijk opgebouwd waarin ik mensen help die kiezen voor mij om wie ik ben en wat ik waard ben en niet omdat ik zo goedkoop ben of omdat die ander geen tijd had vandaag.

En dat gun ik jou dus ook, om volledig te doen waarvoor jij op aarde gekomen bent, om te creëren waar jij blij van wordt en te ondernemen vanuit innerlijke vrijheid! Alleen gaat dat niet vanzelf. Je zal jezelf moeten verlossen van je onzekerheid en je angst voor de mening van anderen moeten overwinnen.

Een gezond bedrijf vraagt om een gezonde relatie met jezelf!

Dus ben jij klaar met hoe het nu is? Maar weet je niet waar je moet beginnen?
Vraag dan direct mijn nieuwe e-book aan waarin ik kort maar krachtig in 8 pagina’s 5 gouden mindset trics met jou deel om volledig te gaan staan voor jou en je missie. Ongeacht wat een ander daarvan vindt!

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk. Ik verwijs je hiervoor naar de Privacy Verklaring.

.

Made with ❤ by Susan Brouwer - Heal your Business