Volg mij op

Menu

Gratis Succes Scan 30 min sessie

30 minuten vanuit je luie stoel!

Natuurlijk begrijp ik dat je na het lezen van mijn nieuwsbrief, socialmedia berichten of e-book nog met vragen zit, want hoe moet je het allemaal toepassen en wat past het beste bij jou? Ik weet als geen ander dat het een hele uitdaging kan zijn om er ook echt iets mee te doen!

Dus als je vragen hebt of er zijn dingen niet duidelijk. Je wil meer weten over mijn methodes of je wil kennis met mij maken. Klik dan op de hier onderstaande link dan maken we een afspraak voor een gratis succes scan sessie van een half uur en dan beantwoord ik persoonlijk graag al jouw vragen! Ik geef je dan nog minstens 2 persoonlijke tips die je gegarandeerd verder zullen helpen…

Pak je kans om in een 1 op 1 sessie met mij jouw vraag uit te werken! Vertel mij waar je tegenaan loopt en laat mij weten waarom jij deze Succes Scan verdiend. Ik heb iedere maand ruimte voor 3 sessies dus wellicht dat ik jouw vraag eruit pik!

Het is bedoeld voor jou als:

 • Zichtbaar wil worden als expert in jouw vakgebied, je wil laten zien wie je bent en wat je in huis hebt, maar dat ook nog doodeng vind en het daarom nog niet doet.
 • Je vastloopt met je praktijk, je heel graag een succes van je zielsmissie wil maken, maar niet weet waar je moet beginnen omdat je teveel ideeën hebt, teveel leuk vindt en niet weet wat je moet kiezen.
 • Je spiritualiteit een vaste plek wil geven binnen je praktijk, je eigen unieke methodiek wil ontwikkelen en vol vertrouwen jouw wijsheid uit wil dragen maar omdat je nog geen concrete vorm hebt blijf je maar rondjes draaien en komt het niet echt van de grond.

Hoe werkt het?

 1. Je vult hieronder je naam, e-mailadres, telefoonnummer en de reden waarom je deze sessie aanvraagt in.
 2. Je ontvangt via e-mail een bevestiging van jouw aanvraag, binnen een week hoor je of je geselecteerd bent voor de gratis succes scan.
 3. Dan plannen we samen een afspraak in en ontvang je de Zoomlink voor de online sessie die plaatsvindt via je telefoon, tablet of computer met ingebouwde camera en microfoon.

Addertjes onder het gras?

Nee hoor, het is mijn missie om zoveel mogelijk ambitieuze coaches en therapeuten te empoweren zodat we samen steeds meer mensen kunnen helpen en de wereld dus ook steeds mooier wordt!

In sommige gevallen zal ik  jou selecteren om deel te nemen aan een vervolg programma zodat je net dat extra duwtje in de rug krijgt om te bouwen aan die bloeiende praktijk, maar uiteraard is dat geheel vrijblijvend! Ook al maak je geen gebruik van het aanbod, even goede vrienden en dan zal deze sessie alsnog heel waardevol voor je zijn.

Wat brengt het je?

 • Een momentje voor jezelf om je ei kwijt te kunnen en een eerlijk antwoord te ontvangen waar je ook echt iets mee kan.
 • Prachtige nieuwe inzichten en minstens 2 gouden tips die je praktisch kan toepassen en die je gegarandeerd verder gaan helpen in het bouwen aan je eigen succes en dat van je praktijk.
 • Heel veel rust en vertrouwen, je weet waar je staat en je hebt weer nieuwe energie.

Waarom via Zoom?

 • Omdat jij dan de deur niet uit hoeft en lekker thuis op de bank kan blijven zitten.
 • Omdat ik van open en direct hou en ik nog beter kan voorzien in jouw behoeften als ik je gezicht kan zien.

Dus wacht niet langer en gun jezelf dit momentje om jouw volgende stap naar succes te zetten en laat mij weten waarom jij deze Succes Scan verdiend. Ik heb iedere maand ruimte voor 3 sessies dus wellicht dat ik jouw vraag eruit pik om samen uit te werken!

Ik wil mij inschrijven

Gratis Succes Scan Sessie

Formulier in header voor het aanvragen van gratis e-book