New Impact Power Challenge

Download het Gratis werkboek

Én vergroot in 5 stappen jouw door deel te nemen aan de New Impact Power Challenge op facebook!

Werkboek New Impact Power Challenge
  • Jezelf krachtig presenteren
  • Jouw innerlijke wijsheid delen
  • Bij jezelf durven blijven
  • Connecten met jouw doelgroep
  • Ondernemers mindset
  • Bloggen en Video's maken

Werkboek Aanvragen

Gratis werkboek New Impact Power Challenge

Formulier in header voor het aanvragen van gratis e-book

*Als je het werkboek aanvraagt en dus je gegevens invult ga je ermee akkoord dat Susan jouw e-mails met Tips & Inspiratie stuurt.

Herken jij dit?

In deze Corona tijden heb jij tijd voor bezinning, om naar binnen te kijken. Jouw ideale klanten online bereiken, om hen een steuntje in de rug te geven. Om jouw licht en liefde te verspreiden. Daarvoor moet jij eerst helder hebben wie jij bent, wat jij wilt en wat jij wilt aantrekken/uitstralen.

Als jij jezelf hierin herkent dan werk ik dolgraag met jou samen.

Download mijn Werk E-book en sluit aan bij mijn Facebook community als dit iets is wat jij wilt.

Ben jij dit?

Je helpt al mensen, je hebt al een praktijk, maar leef jij ook echt je zielsmissie? Dat is namelijk iets wat juist in deze crisistijd zich zal kunnen uitkristalliseren. Dan komt het er pas echt op aan en is de grote vraag ben jij bereid om te gaan staan voor jouw visie en deze vol zelfvertrouwen uit te dragen?

Ook als:

✔️ Je bang bent voor negatieve reacties uit de omgeving?

✔️ Je niet weet waarvoor je het allemaal doet en wat je uiteindelijk oplevert?

✔️ Je dingen moet doen die je eng vindt en daarbij je eigen onzekerheid moet parkeren?

✔️ Je er in deze tijd twee keer zo hard voor moet werken?

✔️ Je er 10 keer minder mee verdiend?

Ik geloof erin dat als je deze proef doorstaat, je van grote waarde bent voor deze wereld. Dan ben je een voorbeeld voor velen, een bron van Licht waar anderen kracht uit kunnen putten.

En gues what? Ik weet zeker dat het universum heel blij wordt van deze mensen en je dan krijgt wat je nodig hebt. Het universum houdt van duidelijkheid, doorzetters en van lichtkracht.

Ik weet zeker dat als je deze eigenschappen in jezelf kan aanspreken je glansrijk door deze zware periode heen gaat komen. Dan steunt de spirituele wereld je in alle opzichten en weten mensen straks de weg naar jou te vinden!

Dus als je voelt dat dit over jou gaat, maar er zit ook nog een ‘JA maar wie ben ik dan om’, sluit je dan aan bij mijn New Impact Power Club waar ik de komende tijd dagelijks aanwezig ben om jou te voorzien van tools die jou en je zielsmissie naar een hoger plan tillen.

Ik geef elke dag een training die jou gaat helpen om in actie te komen en jouw wijsheid met de wereld te delen, juist nu het zo hard nodig is!

Ik geloof in dit pad en in jou dus kom er gezellig bij! Samen staan we sterk