fbpx

Bevrijd jezelf van al die oude zooi die jouw succes alleen maar omlaag haalt!

Start gelijk met het online Heal your Business programma en gun jezelf die gewenste zakelijke doorbraak...

Geef jezelf én je business een heerlijke upgrade en maak een come back als nooit te voren <3

Wat houdt het online programma in?

Deze training helpt jou om de fijne kneepjes van het werken met de wet van aantrekking onder de knie te krijgen die ervoor gaat zorgen dat jij weer grip krijgt op je eigen succes. In 22 dagen ga jij op ontdekkingsreis door je eigen bedrijf en kom je erachter waar het stagneert en de blokkades op je succes zitten, maar je ontdekt óók hoe je ze kan oplossen en transformeren. 

De Heal your Business methode zet jou als ondernemer in een heuse transitie naar next level zowel persoonlijk als zakelijk. Of je nou een startende of gerenommeerde ondernemer bent, de nodige uitdagingen kom je altijd tegen op je pad en jij kan nu zelf het verschil maken tussen ‘keihard werken voor weinig’ naar ‘vanuit innerlijke rust en plezier lekker aan je succes bouwen’. Beeld je eens in wat dit zou betekenen voor de resultaten van jouw bedrijf! :-)

Nergens werkt 'energie' sterker in door als via de 'online kanalen'

We leven in een nieuw tijdperk, niet alleen energetisch gezien maar ook in praktische zin. De opmars van het internet en social media spelen een belangrijke rol als het gaat over zichtbaarheid en het aantrekken van nieuwe klanten, heel simpel daar kunnen we als ondernemers gewoon niet meer omheen. 

Dit gegeven biedt enorme groei kansen mits je het ook op de juiste manier inzet. Hoe vertegenwoordig jij jezelf en je business online? Vind je het lastig om jezelf zichtbaar te maken? Maak je nog steeds content die eigenlijk slechts een slap aftreksel zijn van wat je eigenlijk bedoelde? Is er ergens nog een stemmetje in je aanwezig wat zegt dat je te opdringerig over komt of überhaupt te commercieel wordt?

Het Heal your Business online programma is fantastisch voor jou als:

In dit programma ga je leren om:

Wat zou dit voor jouw resultaten betekenen? 

Onderwerpen die we gaan behandelen:

Manifesteren met de wet van aantrekking

Professioneel Zichtbaar zijn

De juiste verpakking om je product

De juiste mensen aantrekken

De invloed van energie op je lanceringen 

Money Mindset 

Selfcare 2.0 

Jouw investering

De waarde van dit programma is 169,- maar voor slechts 22 ex btw ontvang jij de gehele training in je mailbox!

Wat krijg je?

BESTEL NU DIT GLOEDNIEUWE ONLINE PROGRAMMA EN BEGIN DIRECT!
22 dagen voor 22 euro ex btw!

Je ontvangt direct de eerste les in je mailbox!

Ervaringen van anderen op soortgelijke programma's...

De challenge was voor mij zeer verhelderend. Ik houd erg van jouw, niet van dat benauwde, in klare taal, recht op je doel af, manier van coachen. Heel plezierig. Je hebt mij gemotiveerd om gewoon te beginnen. Zeer waardevol. Dankjewel lieve Susan 🍀🌈💚😘
Barbara Lens
Barb4Style - Voeding - Coaching - Edelstenen
Ik sta versteld hoe ik groei en elke keer uit mijn comfortzone durf te komen. Door wat JIJ zegt, brengt en mij inspireert om dat ook te durven. Je bent erg helder in je uitleg. Echt een INSPIRATOR 💚💚💚
Ingrid Lemmink
Healing Coach - Van Zorgverlener naar Powervrouw
Door jou durf ik veel verder te kijken en dromen.... Jij inspireert mij hoe ik de weg vrij kan maken op weg naar mijn eigen geluk! Bedankt Topper! ♥️🌺😘
Paula Wijnhoven
Integraal massage therapeut en spiritueel life coach

Meest gestelde vragen

Je ontvangt de eerste les binnen 24 uur in je mailbox.

Zeker! Want iedere fase in het ondernemerschap kent zijn uitdagingen en het werken met de wet van aantrekking is iets wat jou elke keer weer helpt om een volgende mooiste versie van jezelf en je bedrijf neer te zetten.

22 dagen lang op werkdagen een uitgebreide videoles met opdracht. In totaal zijn dit er dus 16 en de weekenddagen zijn voor zelfcare :-)

In principe hou je onbeperkt toegang tot de videolessen, in ieder geval minimaal een jaar.

Nee dat kan niet, indien je vragen hebt adviseer ik je om een losse deepdive sessie met mij in te plannen.

Omdat ik deze informatie voor iedere ondernemer beschikbaar wil maken. 

Ja dat kan alleen is het niet mogelijk om je geld terug te krijgen.

Nog even voorstellen...

En het voelt nog altijd een beetje arrogant om te zeggen maar eigenlijk heb ik altijd al geweten dat ik een oude Ziel ben en dat mijn leven hier op aarde een bijzondere betekenis heeft. Dat ik met mijn wijsheid en kennis een grote impact kan maken, andere mensen kan helpen en de wereld mooier kan maken. 

Echter, voordat ik dit diepe ‘weten’ kon toelaten, mezelf in mijn eigen grootsheid kon accepteren en mijn mooie Ziel écht bestaansrecht kon geven heb ik heel veel obstakels moeten overwinnen. 

Toen ik drie maanden oud was ben ik geadopteerd en heb een groot deel van mijn leven last gehad van het ‘Geen Bodem Syndroom’ wat betekent dat ik geen basisvertrouwen in mezelf had en dus een constante behoefte had aan bevestiging en goedkeuring van anderen… 

Volg mij ook op Facebook!

Dagelijks deel ik waardevolle informatie en inspiratie in mijn blogs, quotes, video’s en livestreams!

Made with ❤ by Susan Brouwer - Heal your Business