Volg mij op

Menu

Ik vond ‘Brouwer’ Stom

6 april 2020

Ik geloof dat mijn praktijk al minstens 4 verschillende namen gehad heeft. Jarenlang zocht ik naar de juiste naam, ééntje die de hele lading dekte en ook nog eens origineel en uniek zou zijn. Ik heb allerlei prachtige dingen bedacht maar was nog nooit op het idee gekomen om mijn eigen naam te gebruiken. Ik vond ‘Brouwer’ een lelijke achternaam en wat zegt de naam ‘Susan Brouwer’ nou, daar is toch niemand in geïnteresseerd?

Een praktijk groeit met jou mee en jij met je praktijk. Daar waar je persoonlijk groeit, kan je succes ook groeien. Daar waar je durft te gaan staan voor wie je ten diepste bent, jezelf oprecht een expert durft te noemen en volmondig jouw eigen naam durft uit te spreken, daar kan het krachtige leiderschap waar je zo naar opzoek bent ontstaan.

Want zeg nou zelf, het is toch best typisch dat je een hekel hebt aan je eigen naam? Wat zegt dat over je zelfliefde?
Zelfliefde en connectie met je eigen bron vormt de basis van het succes van je praktijk.

Daar waar je jezelf aantrekkelijk maakt voor jezelf, je ‘s morgens in de spiegel kijkt en je trots bent op hoe je eruit ziet, zal de omgeving zich ook tot jou aangetrokken voelen.

Ik noemde mijn praktijk Centrum voor Mens Wijsheid omdat ik vond dat het dát was, dat dat professioneel over kwam. In werkelijkheid was het voor mij vooral een veilige naam waar ik mij achter kon verschuilen als het even tegen zat, want dan lag het aan centrum voor mens wijsheid en niet aan mij. Als iemand het dan niet met me eens was dan lag het niet aan mij persoonlijk en dat voelde veilig.

Maar wat ik toen niet door had was dat succesvol zichtbaar zijn het juist nodig heeft om de beste versie van je mooie zelf te presenteren, geen maskertjes of aangeleerde rolletjes of een andere naam, maar vooral ook geen allemansvriendje meer willen zijn. Dit is wie jij ten diepste bent en dit is jouw visie punt uit.

Wanneer je het huwelijk met jezelf durft aan te gaan, je in voor- en tegenspoed durft te verbinden met jouw naam en eigen mening, word je onweerstaanbaar aantrekkelijk voor je klant.

Waar je naartoe mag groeien is dat je jouw eigen naam vol trots uitspreekt als men het razend met je eens is, maar met evenveel trots uitspreekt als men je bekritiseerd of zelfs aanvalt. Hoe trouwer jij bent aan jouw eigen lichtkracht en dat wat jij hier op aarde te doen hebt, hoe groter je succes zal zijn.

Als je zakelijk vol vertrouwen jouw eigen naam durft te voeren, hoef je je nooit meer anders voor te doen dan dat je bent, kun je ongegeneerd je mooie zelf zijn en kun jij met mensen werken vanuit alignment. Dan wordt jij jouw eigen merk, val je op en kan jouw klant voor jou kiezen omdat ze met niemand liever willen werken dan met jou.

Hoe heerlijk en bevrijdend zou dat zijn? Geef je op als dit bevrijdend voor jou zou zijn: Gratis Online Challenge (klik)

🤍 Susan