Online programma in 6 weken

Kiezen voor jouw Grootsheid!

“Je hebt al een eigen praktijk, het liefste wat je doet is mensen verder helpen. Je hebt plenty mooie ideeën om de wereld mooier te maken. Want dat is waarvoor je op aarde gekomen bent, om bewustzijn te brengen en jouw innerlijke wijsheid te delen met de wereld alleen wil het maar niet echt lekker stromen”.

Susan Brouwer Spiritueel Life Coach Eibergen

Herken je dit?

 • Jij bent iemand die overal een antwoord op heeft en je zou jouw wijsheid graag via social media met andere mensen willen delen alleen vind je het lastig om zichtbaar te worden omdat je ook bang bent voor negatieve reacties van andere mensen.
 • Diep van binnen weet je wat jij te brengen hebt alleen maak jij jezelf nog steeds kleiner dan dat je bent, je voelt aan alles dat het nu je tijd is om op te staan, echter mis je nog een houvast en een leidraad om de juiste stappen te zetten.
 • Je houdt van je vak, je doet niets liever dan andere mensen verder helpen, alleen kost het je zoveel energie om de juiste mensen aan te trekken dat de lol er wel een beetje vanaf gaat.
 • Je merkt steeds vaker bij je klant dat je al dingen voelt, voordat zij het zelf zeggen.
 • Je weet ook dat er iets in jou is wat jouw eigen succes in de weg staat, alleen kan je niet pakken wat dat is.
 • Het negatieve stemmetje in je hoofd dat telkens zegt: ‘Maar wie ben jij om….?’ is de reden waarom je nog niet altijd voor jouw mening uit durft te komen en daarom hou je je nog te vaak in en zit je jezelf in de weg.

Van onzekerheid, naar

Hoe zou jouw leven eruit zien als:

 • Jij weet wat jouw unieke expertise is en hoe jij jezelf krachtig daar krachtig mee neer kan zetten?
 • Je kan gaan staan voor jouw scherpe visie en deze vol vertrouwen en volmondig uit zou dragen?
 • Je geen last meer zou hebben van je onzekerheid maar in je volle lichtkracht trouw zou kunnen blijven aan jezelf?
 • Je iedere dag nieuwe inspiratie zou hebben en weet wat je op social media moet plaatsen om jouw doelgroep te bereiken?
 • Je de juiste mensen aantrekt die bij jou komen omdat ze jou zo leuk vinden en waar jij zelf ook heel blij van wordt?

Natuurlijk zou dat geweldig zijn! En weet je, je kan daar nu een goede eerste stap in maken door te kiezen voor het Kiezen voor jouw Grootsheid programma waarin je zal ontdekken wat jouw persoonlijke succeselementen zijn waar je vol vertrouwen jouw zichtbaarheid mee vergroot!

Iedere coach of therapeut is uniek, iedere methodiek is uniek en iedere klant is uniek en als je hier de juiste combinatie in vindt, heb jij jouw eigen krachtformule in handen waar geen speld meer tussen te krijgen is. 

Succes bouw je namelijk op vanuit jouw zielsbron, zodat je helemaal je pure zelf kan zijn en daarmee een waardevolle bijdrage kan leveren aan de wereld!

Wie ben ik?

“Ik ben Susan Brouwer en ik help ambitieuze coaches en therapeuten om zich opnieuw te verbinden met hun eigen kern, te gaan staan voor hun scherpe visie en om hun eigen methodiek succesvol te kunnen introduceren”.

“Weet het is mijn missie om jou je lichtkracht terug te geven, jou als mens en als coach het bestaansrecht te geven dat jij verdiend. Zodat jij als coach deze crisis overleeft en straks met plezier jouw werk kan blijven doen! En iets wat volgens mij heel hard nodig is in deze gekke tijd: Meer licht & liefde op aarde”!

Na het volgen van dit programma:

 • Durf jij online en op social media vol vertrouwen jouw visie uit te dragen en je mooie zelf te laten zien.
 • Weet jij wie de specifieke doelgroep is die helemaal bij jou en je boodschap aansluit.
 • Weet jij hoe jij jouw wijsheid in de juiste woorden kan vertalen naar de buitenwereld toe. 
 • Kun je (moeiteloos) omgaan met negatieve reacties uit de omgeving.
 • Heb jij jouw unieke krachtformule op papier zodat je die er altijd weer bij kan pakken én een concreet actieplan waar je nog minstens een half jaar mee verder kan. 
 

En ik snap dat je nu in deze crisis voorzichtig bent met geld uitgeven en dat je nu twijfelt of je dit wel moet doen. Of het je uiteindelijk ook echt verder zal helpen en daar heb ik dus ook iets voor bedacht. Want als je nu niets doet, gebeurd er ook niets, en dat is volgens mij ook geen optie, dat ben je toch met me eens? 

Denk je eens in, al die mensen die nu thuis zitten en geconfronteerd worden met allerhande levensvragen en andere innerlijke struggles, zullen straks jouw hulp nodig hebben. Crisis of niet, juist nu zie ik goede kansen en zullen we straks werk in overvloed hebben.

Alleen zul je wel moeten laten weten dat je er bent en dat jij de oplossing hebt voor hun probleem. Dat is dus nog een extra reden waarom het belangrijk is dat je nu op gaat staan en zichtbaar wordt met jouw wijsheid. 

De investering voor dit programma is 697,- ex btw en daar krijg je voor:

 • Schriftelijke intake om jouw behoefte te bepalen
 • Een 1 op 1 online teaching via Zoom waarin we jouw persoonlijke aandachtspunten bespreken die nodig zijn om jezelf krachtig zichtbaar te maken.
 • 5 uitgebreide videolessen om te leren welke stappen er nodig zijn om te bouwen aan jouw succes
 • 5 uitgebreide uitwerkoefeningen om jezelf te ontwikkelen
 • Onbeperkt email begeleiding bij het volgen van de videolessen
 • Een afsluitende 1 op 1 online teaching waarin ik jou help om jouw krachtformule verder uit te werken
 • Jouw persoonlijke krachtformule in een overzichtelijke PDF of op papier.
 • Let op! Het programma start op 1 mei dus vanaf die datum krijg je toegang tot de online omgeving...

Niet goed geld terug garantie

Het is mijn doel om jou echt verder te helpen en ik word alleen blij van tevreden klanten en daarom hanteer ik voor dit programma een niet goed – geld terug garantie. Als je na de 5e videoles van mening bent dat jouw investering niet heeft gebracht wat ik je vooraf toegezegd hebt, dan krijg je na het inleveren van je uitwerkoefeningen, jouw investering minus 150,- administratiekosten retour.

De enige voorwaarde is dat je alle opdrachten hebt gedaan en bij mij ingeleverd en alle videolessen volledig bekeken hebt.   

Je loopt met deze garantie dus geen enkel risico.

Dus wacht niet te lang, sla je vleugels uit en ga ervoor!

Ervaringen

Ja, ik wil me nu inschrijven:

Kiezen voor jouw grootsheid

 • LET OP: Je ontvangt na je aanmelding per e-mail een digitale factuur waarmee je jouw betaling kunt voldoen.