Volg mij op

Menu

New Impact Succes Programma

Module 1 De basis: Zet jezelf met jouw expertise op de kaart!

Je bent inmiddels gestart als coach, maar als je heel eerlijk bent dan vond je het hele gedoe eromheen een beetje zweverig. Dat was mogelijk ook iets wat jou een lange tijd heeft tegengehouden om het te gaan doen. Maar nu je bezig bent met je klanten merk je dat je ‘iets’ in je hebt, wat je zelf nooit had verwacht, maar dat je bij heel veel klanten steeds vaker op je intuïtie werkt.

En misschien herken je dit ook?

 • Inmiddels heb je een eigen praktijk, het loopt en je klanten zijn tevreden, maar stiekem ben je zelf niet tevreden. De manier van werken wérkt, maar je voelt steeds meer dat het niet van jou is, dat er méér van jouw eigenheid in mag.
 • Je voelt ook dat je meer te brengen hebt dan dat je geleerd hebt, maar je blijft maar zoeken naar, hoe doe ik dat dan, op welke manier breng ik dit over naar mijn klant en wie ben ik dan om een eigen methodiek te introduceren.
 • Je bent echt een eigen visie aan het ontwikkelen, je merkt ook dat je het niet altijd meer eens bent met wat je geleerd hebt en de dingen die er gezegd worden. Je eigen mening delen en jezelf minder grijs presenteren vind je nog eng omdat je diep van binnen nog bang bent voor de meningen van anderen en dat maakt dat je jezelf nog te vaak aan het aanpassen bent aan anderen.
 • Je weet dat dit jouw pad is, dat je dit te doen hebt en daarom hou je vast aan de positieve reviews van je klanten hoe blij ze met je zijn en hoeveel je voor ze betekent hebt, maar aan de andere kant voel je ook dat je eigenlijk in twee werelden leeft.
 • In je ‘gewone’ leven vinden andere mensen het allemaal een beetje raar wat je doet en je ontvangt ook nog wel eens kritiek. Je vindt het lastig om bij jezelf te blijven en je merkt dat de aardse wereld je nog wel eens wegzuigt bij jouw gevoel, geloof en vertrouwen, wat je wel in je hebt als je in je praktijk aan het werk bent.

Je merkt steeds vaker bij je klant dat je al dingen voelt, voordat zij het zelf zeggen. Dat er antwoorden door je heen komen waarvan je achteraf denkt, waar komt dit nu vandaan? En dat je dus spiritualiteit in de breedste zin van het woord een veel duidelijkere plek wil geven in je praktijk, omdat je merkt dat het voor je werkt. Maar aan de andere kant vind je het eigenlijk ook heel eng om ervoor te gaan staan, want voordat je het weet hoor je zelf bij de jurkenclub en dat is ook niet hoe je het voor je ziet.

Susan Brouwer Spiritueel Life Coach Eibergen

Kosmische Opdracht

Jij bent er inmiddels wel achter dat jij hier met een reden bent. Er is een diep weten in jou, een zachte stem die jou elke keer vertelt dat jij hier bent om ‘bewustzijn’ te brengen, een ander licht te schijnen op dingen die gebeuren maar eigenlijk niet kloppen.

Je weet ook en je voelt ook dat jij de taak hebt om het verschil te maken, andere mensen wakker te schudden en verder te helpen. Jij voelt dat je behalve een mens ook een soort Engel bent die naar aarde gestuurd is om vanuit het universum Licht en Liefde te brengen op plekken waar het zo hard nodig is, zodat er steeds meer vrede op aarde mag komen voor mens en natuur.

Succesvol coachen vanuit innerlijke wijsheid is een vak!

Mijn vak. En net zoals jij nu tegen al deze vraagstukken aanloopt, heb ik het allemaal achter al de rug. Ik wil je mijn vak en leefstijl leren. Zodat jij met jouw unieke visie helemaal in je centrum komt te staan en jouw boodschap vol vertrouwen uit kan dragen. Dat jij jouw spiritualiteit kan uitdragen op een manier die helemaal bij jou past en waarmee je jouw eigen methodiek mee kan ontwikkelen.

En ik hoor je vragen, ja maar hoe dan en waar moet ik beginnen. Door in de eerste te stoppen met ‘denken’ en te starten met ‘doen’. Zet de stap uit je comfortzone, kijk je valkuilen aan en ga staan voor wie jij bent en wat jij te brengen hebt. De enige die dit kan ben jij zelf. En ik leer je hoe.

Hoe zou jouw leven en werk eruit zien als:

 • Je zou weten wat jouw unieke talent en expertise zijn en dat je een concrete vorm gevonden hebt waarmee je jezelf op de kaart kan zetten?
 • Je jouw spiritualiteit niet meer hoeft te verstoppen maar dat op jouw eigen manier en vol vertrouwen zou kunnen uitdragen?
 • Je helemaal achter jouw visie zou staan en jouw eigen methodiek zou kunnen ontwikkelen en introduceren?
 • Je niet meer in twee werelden hoeft te leven maar vol trots op een verjaardag zou kunnen vertellen wie je bent en wat je doet zonder negatieve reacties te krijgen?
 • Je kan gaan staan voor de waarde die jij levert en alleen nog met klanten werkt waar je zelf ook energie van krijgt en die jou kiezen omdat ze jou zo’n geweldig mens vinden?
 • Jij jezelf en je praktijk naar een hoger level en meer volwassenheid brengt?

Dat is allemaal mogelijk als je kiest voor het New Impact Power programma waarin je leert om jouw innerlijke wijsheid uit te dragen en jezelf ermee op de kaart te zetten!

Dit is niet alleen een kennisprogramma maar echt een actie en doe opleiding! Stop met het volgen van al die losse workshops en kies voor een traject dat zoveel verder gaat dan alleen te leren om op jezelf en je intuïtie te vertrouwen of een slim businessmodel toe te passen dat eigenlijk niet bij je past.

Het is een compleet mentorprogramma dat rekening houdt met alle obstakels die je op je pad tegenkomt als jij wil gaan staan voor jouw scherpe visie, een duidelijke boodschap te brengen hebt en daar een succesvolle praktijk mee op wil bouwen.

Want dat vraagt om een berg moed, lef en durf en dat kan je niet leren uit een boekje, dat vraagt om heel veel en heel vaak doen, met iemand aan je zijde die alle kennis en ervaring heeft om van jouw prachtige ideeën ook daadwerkelijk een succes te maken.

Heel veel kennis geeft nog geen daadkracht

Ik kan je nu al zeggen dat er met jouw gave en talent helemaal niets mis is. Maar hoe je het gebruikt en de manier waarop je het in het dagelijks leven toepast is nog wel een aandachtspuntje want:

 • Durf jij altijd jouw mening en visie uit te spreken? Durf jij een stuk te schrijven met daarin de boodschap waarvan jij vindt dat iedereen dat zou moeten weten? Of staat je computer nog vol met teksten die je nooit online gezet hebt?
 • Hoe ga je om met conflicten? Durf je bij jezelf te blijven of please je nog te vaak om die ander maar te vriend te houden?
 • Kun je zien wat je al bereikt hebt en daar helemaal trots op zijn? Of laat je je enthousiasme temperen door andere mensen?
 • Sta je al helemaal in je kracht en geloof jij onvoorwaardelijk in jouw eigen kunnen en talenten? Of kijk je nog tegen anderen op die het veel beter voor elkaar hebben dan jij?
 • Ga jij al helemaal je ingevingen en dromen achterna? Of pas je je nog te vaak aan en doe je wat de maatschappij van jou verwacht?

Waarom dit traject wél werkt zijn de 4 succes elementen

Training

5 hele opleidingsdagen waarin je gaat ontdekken wie jij ten diepste bent, wat jouw expertise is en hoe je dit laat zien aan de buitenwereld doormiddel van praktische oefeningen. Alles wat jou belemmert en blokkeert in het uitdragen van jouw boodschap ga je aankijken en loslaten. Je gaat je nog dieper verbinden met jouw Zielmissie om nieuwe inzichten en antwoorden op zakelijk gebied te vinden. Tevens leer je om vanuit jezelf praktische en haalbare doelen te stellen en deze ook waar te maken want ‘Succes attracts Succes’. Iedere les behandelen we een stuk theorie en passen dat gelijk toe op jouw unieke situatie.

1 op 1 coaching

60 min persoonlijke power sessie bij mij op kantoor om al jouw ideeën concreet te implementeren. Ik denk met je mee, geef advies en samen zetten we de puntjes op de i.

Email begeleiding

Gedurende de opleiding ben ik er helemaal voor jou, je mag me dan ook altijd mailen als je met vragen zit of tegen dingen aanloopt. Je mag een gezonde nieuwsgierigheid ontwikkelen en mij elke vraag die je persoonlijk of zakelijk hebt stellen. Ik deel al mijn kennis en wijsheid die mij het succes gebracht hebben met jou om jou ook te laten groeien daar waar jij naartoe wil. Dat hoef je nooit alleen te doen maar dan mag je wel leren om te ‘vragen’.

De 3 basisprincipes van een succesvolle coach

1) Ik help jou om je eigen onzekerheid los te laten en vol vertrouwen te gaan staan voor jouw expertise. We werken aan een gezonde eigenwaarde en een echte ondernemers mindset.

2) We ontwikkelen en introduceren een geheel eigen methodiek die helemaal bij jou past en waar je met recht trots op kunt zijn.

3) Ik maak van jou een krachtige ondernemer die durft te gaan staan voor de waarde die je te geven hebt en geef jou de tools om daar een succesvolle praktijk mee op te bouwen.

Wat kun je van mij als coach verwachten?

Ik leef al meer dan 20 jaar vanuit mijn innerlijke wijsheid en geef al meer dan 7 jaar opleidingen in coachen en ondernemerschap. Inmiddels heb ik een zeer succesvolle praktijk opgebouwd en ik ken alle ins en outs op het gebied van zelfrealisatie en unieke behandelmethodieken ontwikkelen.

Dat maakt ook dat ik een tikkeltje eigenwijs kan zijn, snel tot kern kan doordringen en de vinger altijd op de zere plek leg, niets blijft ongezien. Ik ben direct en hou van no nonsens en de nadruk ligt bij mij op ‘doen’.

Natuurlijk is er alle ruimte voor jou en jouw verhaal want dat is waar het om draait, ik help je om te helen daar waar nodig, in je kracht te komen, de beste versie van jezelf neer te zetten en vanuit jouw expertise een succesvolle praktijk op te bouwen. Ik ben er voor jou.

Wat levert het op?

Na het volgen van dit programma:

 • Weet jij wat jouw unieke expertise is en hoe je dit kan laten zien op een manier die helemaal bij jou past en die je vol trots durft te laten zien.
 • Heb jij jezelf nog dieper verbonden met jouw zielsmissie en draag jij vol vertrouwen jouw mening en visie uit, áák als een ander het daar niet mee eens is.
 • Weet jij hoe je met al jouw kennis en wijsheid een geheel eigen behandelmethode kan ontwikkelen waar je garant kan staan voor de waarde en het resultaat.
 • Heb jij jezelf letterlijk op de kaart gezet, weet je hoe je een goede blog schrijft en heb jij jezelf met jouw aanbod online zichtbaar gemaakt.
 • Heb je een passend tarief bepaald die zowel voor jou als je klant goed voelt en waar je je eigen inkomen mee kan verdienen

Dus voel jij een duidelijke JA, ben je klaar om jezelf en jouw missie naar een volgend level te tillen? Meld je dan vandaag nog aan want ik ga graag met je aan de slag om jou verder te helpen…

 

Susan Brouwer Training Special

Investering

De investering voor deze opleiding is € 1397,- excl. 21% btw en daar krijg je voor:

 • 5 compleet verzorgde opleidingsdagen incl. heerlijke lunch
 • Elke les een werkboek en lesmaterialen zijn inbegrepen
 • Onbeperkt email begeleiding
 • 1 op 1 coaching power sessie van 60 min
 • Je ontvangt een Certificaat van deelname

Deelbetalingen zijn in overleg mogelijk maar hiervoor worden € 25,- administratiekosten in rekening gebracht.

Deze opleiding is een officieel CRKBO geregistreerde beroepsopleiding en zijn zakelijk aftrekbaar als bedrijfskosten of in de meeste gevallen ook privé fiscaal verrekenbaar als studiekosten.

 

Ik schrijf mij in:

New Impact Succes programma 1&2

Inschrijving Spiritueel Life coach, vakopleiding
 • LET OP: Je ontvangt na je aanmelding per e-mail een digitale factuur waarmee je jouw betaling kunt voldoen.

Wanneer je niet moet beginnen aan dit traject:

 • Als je niet naar jezelf wil kijken en je kwetsbaar durft op te stellen want dan ligt het probleem altijd bij die ander en zal je nooit in je eigen kracht komen te staan.
 • Als je niet bereid bent om uit je comfortzone te stappen want dan zul je nooit verder komen dan waar je nu staat.
 • Als je niet bereid bent om tijd te besteden en moeite te doen voor jezelf of je praktijk, want een gezond bedrijf vraagt om de nodige persoonlijke investeringen.

Ik zet me voor 200% in om van jouw leven en jouw praktijk een succes te maken, ik geef alle kennis en wijsheid om jou verder te helpen echter verwacht ik dezelfde inzet ook van jou. Dus als jij ook voelt dat je 200% wil investeren in jouw eigen groeiproces, dan werk ik graag met jou!

De investering in jezelf, waar en wanneer

Waar: In de nieuwe praktijk aan de J.W. Hagemanstraat 22 in Eibergen

Wanneer: zondag 5 apr – 19 apr – 3 mei – 17 mei – 24 mei

De investering voor deze opleiding is € 1397,- excl. 21% btw

Deelbetalingen mogelijk in 3 termijnen: 467,- excl 21% btw per maand + eenmalig 25,- administratiekosten

New Impact Succes programma 1&2

Inschrijving Spiritueel Life coach, vakopleiding
 • LET OP: Je ontvangt na je aanmelding per e-mail een digitale factuur waarmee je jouw betaling kunt voldoen.

Niet goed geld terug garantie

Het is mijn doel om jou echt verder te helpen en ik word alleen blij van tevreden klanten en daarom hanteer ik voor dit programma een niet goed – geld terug garantie. Als je na de 3e les van mening bent dat jouw investering niet heeft gebracht wat ik je vooraf toegezegd hebt, dan krijg je na het inleveren van je materialenpakket en werkboeken, het lesgeld minus € 150,- administratiekosten retour. De enige voorwaarde is dat je alle opdrachten hebt gedaan en alle opleidingsdagen volledig aanwezig geweest bent.   

Je loopt met deze garantie dus geen enkel risico.

Dus wacht niet te lang, sla je vleugels uit en ga ervoor!

niet goed geld terug-3