Volg mij op

Menu

New Impact Succes Programma

Module 2 Je praktijk neerzetten: Zichtbaarheid en Bereik vergroten!

Je bent van ver gekomen, je hebt heel hard gewerkt, veel losgelaten en je bent voor de volle 100% het commitment met jezelf aangegaan. Je weet het echt zeker, jij wil no matter what een succes maken van jouw zielsmissie. Je weet dat je offers zal moeten leveren, maar je weet ook dat je er nu niets meer tussen laat komen. Jij gaat voor zichtbaarheid, je wil zoveel mogelijk mensen bereiken met jouw boodschap!

En misschien herken je dit ook?

 • Je houdt van je vak, je zou ook niets liever willen dan dit alleen kost het hele gebeuren eromheen je veel energie. Je vindt het lastig om je doelgroep te bereiken en weer nieuwe klanten aan te trekken.
 • De basis van je praktijk staat, alleen mag het nog meer gefinetuned worden, je wil er ook een eigen ‘merk’ van maken.
 • Het 1 op 1 coachen was leuk maar inmiddels voel je dat je nu méér wilt, je ziet jezelf al staan voor een groep mensen, alleen omdat je niet precies weet in welke vorm en dat er ook nog een stemmetje is dat zegt wie er nou op jou zit te wachten, komt het maar niet van de grond.
 • Je voelt ook dat je niet iedereen meer wil helpen, je wil jouw kostbare energie en kennis alleen nog delen met klanten die bereid zijn om aan zichzelf te werken.
 • Het tarief dat je nu vraagt was oké alleen voel je nu dat je veel meer waarde gééft dan dat je ontvangt en dat het eigenlijk uit verhouding is. Je vindt het alleen lastig om meer te gaan vragen omdat je bang bent dat er dan niemand meer komt.

Je bent inmiddels op het punt gekomen dat je denkt, het is nu of nooit! Je wil dolgraag, innerlijk is er een diep vertrouwen alleen mis je een concreet plan van aanpak. Een stevige rode draad waar je houvast aan kan ontlenen. Jouw praktijk is nu nog een beetje stuurloos schip, voel je wat ik bedoel?

Susan Brouwer Spiritueel Life Coach Eibergen

Het Universum helpt!

Ik weet dat er een allergie zit op spiritualiteit en commercialiteit. Dat het eigenlijk not done is om veel geld te verdienen met het helpen van andere mensen omdat jij jouw gave hebt gekregen om van boven licht en liefde naar de aarde te brengen.

Echter ben ik het met deze stelling niet eens want als je het vanuit het grote geheel bekijkt, is het hogere doel om de energie op aarde te verhogen en zo Moeder Aarde en haar mensheid te beschermen tegen de vijanden vanuit de maatschappij.

Ik zie geld als een middel om dit proces te versnellen, om via het internet of het huren van een mooie plek, steeds meer mensen in een korte tijd te bereiken. Daarnaast kun je met veel geld verantwoorden producten maken en kopen waarmee we de aarde ook weer positief ondersteunen. Met geld kun je heel veel positieve dingen doen om nog meer Licht & Liefde te brengen en ik geloof erin dat het universum je daarbij zal helpen!

Het leven van jouw zielsmissie vraagt om ondernemerschap

Alleen met een praktijk en een product ben je er nog niet, want hoe ga je de mensen bereiken? Hoe zorg je ervoor dat de mensen jou kunnen vinden en weten dat ze met hun issues bij jou terecht kunnen?

Hoe maak je een diepere connectie met jouw doelgroep en hoe zorg je ervoor dat ze ook echt met jou gaan samenwerken? Welke weg legt iemand af voordat hij of zij bereid is om een workshop bij jou te gaan doen?

Dat vraagt niet alleen om een leuk koppie en een mooie boodschap, dat vraagt ook om de juiste zakelijke stappen en die ga ik jou leren.

Hoe zou jouw leven en werk eruit zien als:

 • Je exact weet wat jouw doelgroep is en hoe je die kan bereiken met jouw boodschap?
 • Jij de perfecte oplossing zou hebben voor hun probleem en het verkopen van je sessies appeltje eitje zou zijn?
 • Je een gedegen systeem zou hebben om steeds meer mensen te bereiken en mensen jou automatisch weten te vinden?
 • Je niet meer afhankelijk bent van het weer en het seizoen, maar altijd een constante toestroom van nieuwe klanten zou hebben?
 • Je waanzinnig gave workshops zou geven waar jouw sessies moeiteloos op aansluiten en je dus meer geld kan verdienen?

Dat is allemaal mogelijk als je kiest voor module 2 van het New Impact Power programma waarin je van je hobby je serieuze werk maakt!

Dit is niet alleen een kennisprogramma maar echt een actie en doe opleiding! Stop nou niet net als alle andere coaches vlak vóór het succes, maar kies voor kwaliteit en consistentie. Succes bouwen doe je niet in één dag maar stap voor stap.

Het is een compleet mentorprogramma dat rekening houdt met alle obstakels die je op je pad tegenkomt als jij met jouw expertise zichtbaar wil worden en zoveel mogelijk mensen wil bereiken.

Want dat vraagt om een berg moed, lef en durf en dat kan je niet leren uit een boekje, dat vraagt om heel vaak vallen en weer opstaan, met iemand aan je zijde die alle kennis en ervaring heeft om jou net dat duwtje in de rug te geven als je het zelf even niet meer weet.

Een stok achter de deur heb je nodig

Het opbouwen van een succesvolle praktijk is niet moeilijk maar vraagt wel om doorzettingsvermogen, want:

 • Hoe ga jij om met negatieve reacties uit je omgeving? Of kritiek van je klanten?
 • Hoe ga je om met conflicten? Durf je trouw te zijn aan jezelf en daarvoor anderen teleur te stellen?
 • Als jij je hoofd boven het maaiveld uit steekt, dan vinden anderen daar altijd iets van, kun je omgaan met je innerlijke struggles?
 • Ben jij eigenwijs genoeg om het anders te doen dan al jouw collega’s? Te gaan staan voor jouw eigen succes?
 • Ben jij iemand met een ijzersterke focus op jouw eigen doelen? Of ben je iemand die het belang van anderen er altijd tussen laat komen?

Waarom dit traject wél werkt zijn de 4 succes elementen

Training

5 hele opleidingsdagen bij mij op kantoor waarin we van jou een expert op jouw vakgebied maken en van jouw behandelmethode ook een verkoopbaar product maken. We gaan werken met bewezen formats die jou helpen om een uniek en concreet productaanbod te maken en hoe je daar zoveel mogelijk mensen mee bereikt.

1 op 1 coaching

60 min persoonlijke power sessie bij mij op kantoor om al jouw ideeën concreet te implementeren. Ik denk met je mee, geef advies en samen zetten we de puntjes op de i.

Email begeleiding

Gedurende de opleiding ben ik er helemaal voor jou, je mag me dan ook altijd mailen als je met vragen zit of tegen dingen aanloopt. Je mag een gezonde nieuwsgierigheid ontwikkelen en mij elke vraag die je persoonlijk of zakelijk hebt stellen. Ik deel al mijn kennis en wijsheid die mij het succes gebracht hebben met jou om jou ook te laten groeien daar waar jij naartoe wil. Dat hoef je nooit alleen te doen maar dan mag je wel leren om te ‘vragen’.

De 3 basisprincipes van een succesvolle coach

1) Ik help jou om te gaan met persoonlijke struggles en issues die je in de praktijk tegenkomt.

2) We ontwikkelen en introduceren een geheel eigen productaanbod die helemaal bij jou past en hoe jij jezelf vol trots kan presenteren.

3) Ik maak van jou een krachtige ondernemer die durft te gaan staan voor de waarde die je te geven hebt en hoe je daar vol vertrouwen een succesvolle praktijk op kunt bouwen.

 

Wat kun je van mij als coach verwachten?

Ik leef al meer dan 20 jaar vanuit mijn innerlijke wijsheid en geef al meer dan 7 jaar opleidingen in coachen en ondernemerschap. Inmiddels heb ik een zeer succesvolle praktijk opgebouwd en ik ken alle ins en outs op het gebied van zelfrealisatie en unieke behandelmethodieken ontwikkelen.

Dat maakt ook dat ik een tikkeltje eigenwijs kan zijn, snel tot kern kan doordringen en de vinger altijd op de zere plek leg, niets blijft ongezien. Ik ben direct en hou van no nonsens en de nadruk ligt bij mij op ‘doen’.

Natuurlijk is er alle ruimte voor jou en jouw verhaal want dat is waar het om draait, ik help je om te helen daar waar nodig, in je kracht te komen, de beste versie van jezelf neer te zetten en vanuit jouw expertise een succesvolle praktijk op te bouwen. Ik ben er voor jou.

Wat levert het op?

Na het volgen van dit programma:

 • Heb jij de juiste mindset om je focus te houden op dat wat voor jou belangrijk is en zakelijk de juiste keuzes te maken.
 • Heb je van jouw unieke behandelmethode jouw eigen productaanbod gemaakt passend bij jouw doelgroep.
 • Weet je hoe je een goede workshop kan schrijven en hoe je daar ook genoeg deelnemers voor aantrekt.
 • Weet jij hoe jij jezelf als expert presenteert en hoe je je bereik vergroot.
 • Heb je een passend tarief bepaald die zowel voor jou als je klant goed voelt en waar je je eigen inkomen mee kan verdienen

Dus voel jij een duidelijke JA, ben je klaar om jezelf en jouw praktijk naar een volgend level te tillen? Meld je dan vandaag nog aan want ik ga graag met je aan de slag om jou verder te helpen…

 

Susan Brouwer Training Special

Investering

De investering voor deze opleiding is € 1397,- excl. 21% btw en daar krijg je voor:

 • 5 compleet verzorgde opleidingsdagen incl. heerlijke lunch
 • Elke les een werkboek en lesmaterialen zijn inbegrepen
 • Onbeperkt email begeleiding
 • 1 op 1 coaching power sessie van 60 min
 • Je ontvangt een Certificaat van deelname

Deelbetalingen zijn in overleg mogelijk maar hiervoor worden € 25,- administratiekosten in rekening gebracht.

Deze opleiding is een officieel CRKBO geregistreerde beroepsopleiding en zijn zakelijk aftrekbaar als bedrijfskosten of in de meeste gevallen ook privé fiscaal verrekenbaar als studiekosten.

 

Ik schrijf mij in:

New Impact Succes programma 1&2

Inschrijving Spiritueel Life coach, vakopleiding
 • LET OP: Je ontvangt na je aanmelding per e-mail een digitale factuur waarmee je jouw betaling kunt voldoen.

Wanneer je niet moet beginnen aan dit traject:

 • Als je niet naar jezelf wil kijken en je kwetsbaar durft op te stellen want dan ligt het probleem altijd bij die ander en zal je nooit in je eigen kracht komen te staan.
 • Als je niet bereid bent om uit je comfortzone te stappen want dan zul je nooit verder komen dan waar je nu staat.
 • Als je niet bereid bent om tijd te besteden en moeite te doen voor jezelf of je praktijk, want een gezond bedrijf vraagt om de nodige persoonlijke investeringen.

Ik zet me voor 200% in om van jouw leven en jouw praktijk een succes te maken, ik geef alle kennis en wijsheid om jou verder te helpen echter verwacht ik dezelfde inzet ook van jou. Dus als jij ook voelt dat je 200% wil investeren in jouw eigen groeiproces, dan werk ik graag met jou!

De investering in jezelf, waar en wanneer

Waar: In de nieuwe praktijk aan de J.W. Hagemanstraat 22 in Eibergen

Wanneer: zondag 7 jun – 21 jun – zaterdag 11 jul – zondag 30 aug – 13 sep

De investering voor deze opleiding is € 1397,- excl. 21% btw

Deelbetalingen mogelijk in 3 termijnen: 467,- excl 21% btw per maand + eenmalig 25,- administratiekosten

New Impact Succes programma 1&2

Inschrijving Spiritueel Life coach, vakopleiding
 • LET OP: Je ontvangt na je aanmelding per e-mail een digitale factuur waarmee je jouw betaling kunt voldoen.