Volg mij op

Menu

Power Workshop

Ontdek jouw unieke blauwdruk voor een bloeiende praktijk!

Potverdikkie wat is ‘zichtbaarheid’ toch een lastig ding! Je voelt dat je hier bent met een reden en dat je iets te brengen hebt waar je heel veel andere mensen mee kan helpen maar daarvoor gaan staan en jouw boodschap uitdragen blijf je moeilijk vinden.

Je bent inmiddels ook begonnen en jouw deuren staan wagenwijd open, je hebt een website, je organiseert workshops alleen wil het maar niet echt lekker stromen.

Met lood in je schoenen maak je op socialmedia bekend dat je weer een workshop organiseert. Je houdt echt totaal niet van dat geleur om maar weer mensen te werven voor je workshop en je wil ook vooral niet té opdringerig over komen.

Je voelt ook dat er telkens iets in jou is wat het tegenhoudt om jezelf nou eens écht neer te zetten, jouw scherpe visie te delen en vol vertrouwen jouw missie uit te dragen. Je wil jezelf onderscheiden, maar dat vind je ook moeilijk omdat je bang bent voor wat de omgeving daarvan vindt.

Het is eigenlijk van alles niets en daar ben je nu klaar mee. Je houdt je nog teveel in en je past je teveel aan en dat maakt dat je niet lekker jezelf kan zijn. Je voelt je gewoon een aarde Engel zonder vleugels.

Herkenbaar?

Hoe zou het voor je zijn?

Als je helder hebt wie jij ten diepst bent en wat jouw unieke expertise is? Als jij de juiste vorm en methode gevonden hebt om mensen te kunnen helpen waar je zelf ook blij van wordt en zelfs je geld mee kan verdienen? Hoe zou het voor je zijn als jij vol vertrouwen jouw kennis en wijsheid deelt en daarmee juist nieuwe klanten aantrekt waar je zelf ook nieuwe energie van krijgt? Hoe zouden jouw leven en werk eruit zien als je je niet meer zou hoeven inhouden en aanpassen maar vol overtuiging je mooie zelf kan laten zien?

Ik zeg 1 + 1 = 3 Dát is de zakelijke magie die wel werkt!

Iedere coach of therapeut heeft een unieke blauwdruk waarin de kerninformatie opgeslagen ligt die jij nodig hebt om een bloeiende praktijk én klantenkring op te bouwen die helemaal bij je past.

Ik geloof erin dat we in deze tijd alleen maar kunnen creëren vanuit onze kern en vanuit onze bron én dat je daar ook mega succesvol mee kan worden, mits je de juiste ingrediënten verzameld en het op de juiste manier uitdraagt.

Ik ontwikkelde een methode om jouw unieke expertise te ontdekken want die onmisbare informatie zit in je hart en ik help jou om daarbij te komen én dat in jou naar boven te halen waarvan je gelijk voelt, yes dit is het!

Vervolgens leggen we dit op jouw zielsmissie en zoeken daar de juiste doelgroep bij om vervolgens een methode te ontwikkelen die zowel bij jou als bij je klant past. Zodat je dan helemaal jezelf kan zijn en de mensen aantrekt die jou juist kiezen om wie jij bent en wat je te brengen hebt en niet meer omdat je zo goedkoop bent of toevallig vandaag nog tijd had. Jij bent gewoon meer waard!

Wat brengt het je?

Ben jij benieuwd naar de unieke blauwdruk van jouw praktijk? Hoe jij je nu eindelijk eens kan onderscheiden van de rest en kan gaan staan voor jouw heldere visie?

Kom dan naar mijn power workshop en laat je verassen!

Het is verbonden, praktisch en heel eenvoudig toepasbaar…

Aan het einde van de avond:

  • Heb jij jouw unieke expertise duidelijk.
  • Weet je hoe jij jezelf daar op een leuke en positieve manier zichtbaar mee maakt.
  • En ga jij naar huis met de 3 basisprincipes om met jouw praktijk een duurzaam succes op te bouwen.

Ik heb er super veel zin in om samen aan de slag te gaan dus wat dacht je ervan? Zullen we het gewoon doen?

Ik wil mij inschrijven

Power workshop Mollie 23 maart

inschrijvin Training Special
  • Prijs: 27,00 €
    Ontdek jouw unieke blauwdruk voor een bloeiende praktijk!