Volg mij op

Menu

Power Workshop

Ontdek jouw unieke blauwdruk voor een bloeiende praktijk!

Potverdikkie wat is ‘zichtbaarheid’ toch een lastig ding! Je voelt dat je hier bent met een reden en dat je iets te brengen hebt waar je heel veel andere mensen mee kan helpen maar daarvoor gaan staan en jouw boodschap uitdragen blijf je moeilijk vinden.

Je bent inmiddels ook begonnen en jouw deuren staan wagenwijd open, je hebt een website, je organiseert workshops alleen wil het maar niet echt lekker stromen.

Met lood in je schoenen maak je op socialmedia bekend dat je weer een workshop organiseert. Je houdt echt totaal niet van dat geleur om maar weer mensen te werven voor je workshop en je wil ook vooral niet té opdringerig over komen.

Je voelt ook dat er telkens iets in jou is wat het tegenhoudt om jezelf nou eens écht neer te zetten, jouw scherpe visie te delen en vol vertrouwen jouw missie uit te dragen. Je wil jezelf onderscheiden, maar dat vind je ook moeilijk omdat je bang bent voor wat de omgeving daarvan vindt.

Het is eigenlijk van alles niets en daar ben je nu klaar mee. Je houdt je nog teveel in en je past je teveel aan en dat maakt dat je niet lekker jezelf kan zijn. Je voelt je gewoon een aarde Engel zonder vleugels.

Herkenbaar?

Meer informatie Aanmelden

Spiritueel Life Coach

Spiritueel life coach, de vakopleiding. Een officieel CRKBO geregistreerde beroepsopleiding met een “Niet goed geld terug” garantie. Droom jij ervan om Spiritueel life coach te worden, dan is dit jouw kans! Lees dan snel verder en meld je aan op één van de module pagina’s of op de aparte inschrijfpagina.

Iedere module heeft zijn eigen pagina met uitleg. Deze links zijn hieronder te vinden. Op deze pagina staat de algemene info van alle drie de modules verzameld. Op de individuele pagina’s wordt dieper ingegaan op wat de modules precies inhouden.

 

Meer informatie Aanmelden