Volg mij op

Menu

Over mij

Hoi ik ben Susan Brouwer en om te beginnen wil ik iets bekennen over mezelf. Ik wist eigenlijk al jaren dat ik een spirituele gave had voordat ik er iets mee ging doen. Ik zag en wist meer dan de meeste anderen maar hield het voor mezelf, ik schaamde me er zelfs voor. Ik voelde me door de mensen in mijn omgeving vaak niet begrepen en eenzaam. Ik pikte gevoelens van anderen op en alles kwam regelrecht bij mij binnen. Ik kon niet goed onderscheiden wat nou van mij was en wat van een ander. Ik was vaak erg verward en onrustig.

Waarom kon ik nou niet gewoon normaal doen? Waarom kon ik nooit gewoon meedoen met de rest? Ik had altijd ruzie met mezelf en omdat ik anders dan anderen was werd ik erg onzeker. Die rollercoaster aan gevoelens maakten mij moe en het leven werd voor mij zwaar en pijnlijk.

Over mij-3

Het ging gewoon niet meer...

Ik had helemaal geen zin in dat moeilijke gedoe en daarom luisterde ik altijd naar anderen en deed altijd netjes wat er van mij verwacht werd. Ik kreeg last van fybromyalgie (reuma in de weke delen) en was vaak depressief. Ik maakte de ene na de andere domper mee, grote tegenslagen in mijn werk, veel ellende in mijn relatie en financiële problemen.

Het kon zo echt niet langer! Alles in mij riep dat er NU iets moest gebeuren. In de plaats van me afsluiten voor mijn gevoel ben ik het toen juist gaan toelaten. Ik liep niet meer voor mezelf weg maar ben mijn spirituele gave juist gaan ontwikkelen. Door het aankijken van mijn blokkades heb ik mezelf van een hele nieuwe kant leren kennen. Ik ben er veel krachtiger en zelfverzekerder door geworden.

Hoe ik aan mijn spirituele gave kom

Op 23 december 1981 werd ik in Hoorn geboren. Direct na mijn geboorte werd ik afgestaan ter adoptie omdat mijn biologische moeder niet voor mij kon zorgen.

Het noodlot wou dat ik de eerste 2 weken van mijn leven alleen doorbracht in het ziekenhuis omdat ik een navelontsteking kreeg.

Hierdoor heb ik me bijna mijn hele leven eenzaam gevoeld. Ik voelde me door alles en iedereen afgewezen en was van binnen erg onzeker. Ondanks ik hele lieve ouders heb gekregen miste ik die veilige basis onder mijn voeten.

Jaren lang sloot ik me af voor die eenzaamheid en afwijzing maar ik liep er elke keer weer keihard tegenaan. Ik werd gedwongen om het aan te kijken en om het stuk te helen in mezelf.

Ook dat was een jarenlange zoektocht met vallen en opstaan. Eerst was het lastig en later werd het een uitdaging, ik begon het leuk te vinden om verdieping in mezelf en het leven te vinden. Het had iets magisch.

Het opmerkelijkste was nog wel dat ik me ook af vroeg waar mijn spirituele gave vandaan kwam, waar het ooit begonnen was.

Voor het antwoord op die vraag mocht ik helemaal terug naar mijn geboorte die vlak voor kerst was. In die eerste 2 weken van eenzaamheid heb ik mijn lijntjes al met de spirituele wereld gelegd. Ik kon immers niets anders dan dat en toen vielen de puzzelstukjes op zijn plek.

Het was mijn eigen ziel en het waren mijn gidsen die mij de kracht hadden geven om het leven op aarde op te pakken en vorm te geven. Ik had die eerste 2 weken ‘overleeft’ om te kunnen doen waarvoor ik hier gekomen ben. Het leren van mijn levenslessen, het herinneren van mijn wijsheid en andere mensen daarmee verder helpen.

Het waren precies de 12 heilige nachten die ik in mijn eentje doorbracht, want op 6 januari met Driekoningen werd ik voorgesteld aan mijn nieuwe ouders.

Het was de pijn van de eenzaamheid die mij de weg gewezen heeft naar mijn eigen Licht.

Ik voel me een gezegend mens.

quote

“Het is mijn missie om mensen die innerlijke pijn ervaren weer in contact te brengen met hun eigen unieke zielsLicht”

Ik ben...

Spiritueel, inspirerend, duidelijk, praktisch, doelgericht, resultaatgericht, liefdevol confronterend en een tikkeltje (eigen)wijs.

FotoSuus

Als je me zou kennen dan zou je weten dat...

  • Ik ben heldervoelend, helderhorend en helderziend en heb daar sinds 2012 mijn werk van gemaakt.
  • Ik echt wel van een feestje hou maar ook zeer teruggetrokken en op mezelf kan zijn.
  • Gezond en lekker koken is wat ik in mijn vrije tijd het liefst doe, maar ik kan ook genieten van een foute reep chocola en een patatje mayo.
  • Ik kan soms onzeker kan zijn, maar dat ik mij niet meer laat weerhouden om mijn eigen pad te volgen.
  • Ik heel fijn samenwoon met de liefde van mijn leven Wouter.
  • We samen 3 lieve kinderen hebben waarvan Lisa mijn dochter is en ik een zeer trotse mama ben.
  • Ik een professionele nagelstudio had waar ik met duizenden vrouwen (coaching) gesprekken heb gevoerd.
  • Ik uit een dorp kom waar er een taboe rust op spiritualiteit, maar doordat ik uitkwam voor mijn spirituele gave ik een plaats in de politiek kreeg. Zij vonden mijn andere kijk op de dingen juist heel inspirerend en vernieuwend.
  • Ik ben zeer direct en soms pijnlijk eerlijk. Ik draai niet om de hete brei heen en zeg waar het op staat. What you see is what you get.
susan3

Mijn Missie

Ik heb het licht in mezelf weer terug gevonden en dat gun ik de mensen om mij heen ook. Ik kan het namelijk niet aanzien dat er zoveel mensen letterlijk met hun ziel onder de arm rond lopen. Ik kan er ook niet tegen om te zien dan zoveel mensen vergeten zijn hoeveel wijsheid ze in zich dragen.

Het is mijn missie om mensen te leren hoe ze kunnen vertrouwen op hun spirituele gave en om daar andere mensen mee te gaan helpen. Want het is mijn kosmische opdracht om de hogere wijsheid naar de aarde te brengen zodat deze via heel veel mensen in de vorm van licht en liefde verspreid kan worden.