fbpx

Het loopt niet en het vlot niet maar waar het toch in vredesnaam aan ligt?

Kies dan voor een zakelijke reading!

Snel en eenvoudig inzicht in je zakelijke issues zodat je een basis hebt om rechtstreeks vanuit je hart de juiste beslissingen te nemen. 

Ontvang jouw persoonlijke reading binnen 24 uur op je mobiel!

De nodige uitdagingen liggen er altijd!

En dat is niets om je voor te schamen, echter wel weer iets om nu even actie op te ondernemen. De drijvende veer achter het succes van een bedrijf is de ‘energie’ die de ondernemer erin stopt. En dat is precies wat je eruit haalt. 

Het maakt niet uit of je nu een groot bedrijf met personeel hebt of dat je een zzp’er bent, het blijft een going on proces van doelen stellen, weer bijsturen, vallen en weer opstaan. 

Het ondernemerschap kent in dat opzicht geen begin en geen eind. Het is namelijk een misvatting om te denken dat als je succes bereikt hebt je dan ineens in rustiger vaarwater terecht komt. Integendeel! Hoe verder je komt hoe spannender het wordt, zowel op persoonlijk vlak als op zakelijk vlak dienen zich de nodige uitdagingen aan.

Geen zin meer in gedoe?

Snap ik, en dat hoeft ook niet meer! Het geluk en het succes waar je zo naar verlangt kun je vinden door te leren om comfortabel te worden met lastige gevoelens en emoties en het ondernemerschap als interessante ontdekkingstocht te gaan zien. 

Leer begrijpen hoe energie werkt en hoe je het kan inzetten om nog betere resultaten in je business te behalen. 

Het zelf zoveel fijner te hebben doordat je ongegeneerd jezelf kan zijn en hoe meer jij die ruimte pakt, hoe meer het succes je toelacht! 

ALLES is mogelijk!

Daarom. Laat mij je helpen je eigen koers terug te vinden en de allermooiste versie van jezelf en je business in de wereld neer te zetten. 

Zonder getrek en gesleur, zonder beperkingen en zonder gedoe. Heerlijk vrijuit ondernemen, met gemak en met plezier. Eigenlijk gewoon zoals het hoort toch!?  

Iouw investering

Voor slechts 37,- ex btw ontvang je op werkdagen binnen 24 uur jouw persoonlijke reading op je mobiel.

Wat krijg je?

Hoe werkt het?

Als je de zakelijke reading nu direct bestelt dan word je eerst doorgestuurd naar het betaalscherm. Vul daar je naam, email en telefoonnummer in, betaal eerst je bestelling en geef daarna aan welke gerichte vraag je eventueel wilt stellen. Indien je niets invult krijg je een ‘algemene’ reading. 

Ervaringen van anderen...

Ik heb de reading aangevraagd omdat ik mede door de 2e Lock down niet in mijn praktijk mag werken en dus moet kijken naar andere mogelijkheden om mijn kennis/ervaring/wijsheid/intuïtie te delen. Benieuwd wat er mogelijk is voor mij… Het heeft mij opgeleverd wat ik al voelde en dat is dat ik een aantal blokkades heb die me klein houden. Vandaar dat ik een uitgebreide reading heb aangevraagd bij Susan omdat ik verder wil in mijn persoonlijke en zakelijke groei. Susan heb ik ervaren als een wijze warme coach. Heel duidelijk en helder is ze en daar hou ik van. Ze draait er niet om heen😊
Renate Memelink
De Huidfluisteraar - Schoonheidsspecialiste en coach
Ik heb de reading aangevraagd om meer duidelijkheid te krijgen in mijn situatie ten behoeve van mijn eigen praktijk. De reading heeft voor mij bevestigd dat ik goed naar mijn gevoel mag luisteren en dat ik op de juiste weg ben. En door mag gaan. Susan is een vriendelijke rustige vrouw, ze spreekt zoals ze het waarneemt en draait er niet omheen. Ze geeft een eerlijk en duidelijk antwoord.
Marcel Leenheer
Medium en Trance Healing therapeut
Door jou durf ik veel verder te kijken en dromen.... Jij inspireert mij hoe ik de weg vrij kan maken op weg naar mijn eigen geluk! Bedankt Topper! ♥️🌺😘
Paula Wijnhoven
Integraal massage therapeut en spiritueel life coach

Meest gestelde vragen

Als je op Ma, di, wo, do of vrijdag voor 12.00 uur je reading hebt aangevraagd ontvang je die binnen 24 uur via whatsapp op het door jou ingevulde 06nummer. Readingen die op vrijdag na 12.00 uur of in het weekend aangevraagd worden, ontvang je op maandag voor 20.00 uur ‘s avonds.

Je ontvangt de reading via een spraakbericht door Susan persoonlijk. De duur van de reading is afhankelijk van de informatie die doorkomt maar is meestal tussen de 15 en 30 min. 

Jazeker! Graag zelfs omdat het de reading dan meer diepgang geeft en de antwoorden gedetailleerder zullen zijn. Echter dient de vraag wel van zakelijke strekking te zijn. Na het plaatsen en betalen van je bestelling kun je je vraag aan Susan doorgeven.

De praktijk leert dat een reading altijd vol nieuwe inzichten en eyeopeners zit. Het kan natuurlijk zijn dat je een ander antwoord krijgt dan dat je had verwacht (dit komt best vaak voor), maar is minstens net zo waardevol en misschien nog wel veel krachtiger. 

Naar aanleiding van de reading mag je 1 vraag stellen in 1 tekstbericht. Je ontvangt dan 1 antwoordbericht terug. Indien je behoefte hebt aan meer verdieping is het raadzaam om een 1op1 Deepdive sessie van 60 min met Susan in te plannen.

Ja dat kan alleen is het niet mogelijk om de investering te retourneren.

Nog even voorstellen...

En het voelt nog altijd een beetje arrogant om te zeggen maar eigenlijk heb ik altijd al geweten dat ik een oude Ziel ben en dat mijn leven hier op aarde een bijzondere betekenis heeft. Dat ik met mijn wijsheid en kennis een grote impact kan maken, andere mensen kan helpen en de wereld mooier kan maken. 

Echter, voordat ik dit diepe ‘weten’ kon toelaten, mezelf in mijn eigen grootsheid kon accepteren en mijn mooie Ziel écht bestaansrecht kon geven heb ik heel veel obstakels moeten overwinnen. 

Toen ik drie maanden oud was ben ik geadopteerd en heb een groot deel van mijn leven last gehad van het ‘Geen Bodem Syndroom’ wat betekent dat ik geen basisvertrouwen in mezelf had en dus een constante behoefte had aan bevestiging en goedkeuring van anderen… 

Volg mij ook op Facebook!

Dagelijks deel ik waardevolle informatie en inspiratie in mijn blogs, quotes, video’s en livestreams!

Made with ❤ by Susan Brouwer - Heal your Business