Volg mij op

Menu

Spiritueel Life Coach

Module 2: Een spiritueel consult geven 'Met jouw gave andere mensen helpen'

Na het volgen van module 1 ‘Leren vertrouwen op jouw spirituele gave’ ben je klaar voor de volgende stap om Spiritueel Life Coach te worden. Je kent jezelf inmiddels van binnen en van buiten en ook bij anderen kun je snel de vinger op de zere plek leggen en zelfs al voorzien van goede tips en adviezen. Je vindt het heerlijk om te doen alleen mis je nog een leidraad, een houvast waar vanuit je altijd kan werken. 

Herken je dit?

 • Jij voelt andere mensen haarfijn aan en je weet veel meer dan dat je uitspreekt.
 • De keren dat jij jouw ingevingen hebt uitgesproken, begrepen anderen je niet of kreeg je zelfs veel weerstand.
 • Er is altijd een zachte stem in jou aanwezig die vertelt dat het je tijd is om iets met je gave te gaan doen. Je hoofd zegt telkens, maar er zijn er al zoveel, wie ben ik om dat ook te gaan doen? Wat zullen ze wel niet van me vinden?
 • Je voelt dat je heel graag mensen wil helpen met waardevolle inzichten, het ligt altijd op het puntje van je tong en toch vind je het doodeng om het te uit te spreken omdat je er ook wel eens naast zou kunnen zitten.
 • Je hebt al het e.e.a. gedaan, zoiets als kaartleggen of reiki, maar je voelt dat je een geheel eigen manier wil ontwikkelen, eentje die uniek is en écht bij je past.
 • Je bent altijd op zoek naar de goedkeuring en bevestiging, een soort toestemming van anderen om met jouw spirituele gave andere mensen te mogen helpen alleen krijg je die nooit. 
fotowebsite copy copy

De realiteit

Ieder mens heeft bewust of onbewust een spirituele gave gekregen om meer betekenis te geven aan het leven, om andere mensen mee te helpen en om het hogere doel te dienen. 

Het hogere doel van het universum is om Licht en Liefde terug te laten keren op aarde. Om de hogere energieën te laten neerdalen op aarde zodat mensen weer bewust worden van wie ze in essentie zijn namelijk ‘Liefde en Licht’. 

Als ieder mens zich hier weer bewust van zou zijn, zouden er geen oorlogen zijn en zou Moeder Natuur met rust gelaten worden, zou er geen armoede meer zijn en onze kinderen een veilige toekomst hebben. Hoe mooi zou dat zijn? 

 

Jouw zielsmissie roept je

Maar zover zijn we nog lang niet en dus is het van groot belang dat er mensen ‘opstaan’ die dit bewustzijn over kunnen brengen op andere mensen, zodat er steeds meer mensen gaan leven vanuit hun liefdevolle essentie en niet meer leven vanuit egoïstische behoeften waarin de natuur geen schijn van kans heeft. Want de harde realiteit is dat het zo niet langer kan, de aarde en de mensheid zijn uitgeput en de gevolgen hiervan zullen de komende jaren alleen maar duidelijker worden. 

Wij als spirituele mensen hebben samen een netwerk te vormen dat over de hele wereld met elkaar verbonden is om zo steeds meer mensen te helpen om bij zichzelf te komen, uit te rusten, te helen en te gaan geloven in hun eigen kwaliteiten en talenten.    

En jij bent zo’n lichtwerker die het verschil kan gaan maken. Hoe? Door het volgen van deze opleiding waarin ik je ga leren om met jouw spirituele gave een gedegen en professioneel consult te geven aan iemand anders.

En hoe zou jouw leven eruit zien als:

 • Je weet wat jouw specifieke gave precies is? Dat je weet waar je echt goed in bent en wat jouw unieke talent is?
 • Je een basis leidraad hebt waarmee je altijd kan afstemmen op de spirituele wereld? 
 • Als je ingevingen, boodschappen en symbolen altijd kan vertalen naar praktische inzichten?
 • Je precies weet hoe je je gevoel onder woorden kunt brengen zonder die ander te kwetsen?
 • Dat je een eigen unieke werkwijze ontwikkelt waar jouw bloed sneller van gaat stromen, waar je nieuwe energie van krijgt en waar je heel veel mensen mee kan helpen?
 • Je eindelijk dat rommelkamertje thuis kan omtoveren tot jouw eigen spirituele praktijk?

Dit is allemaal mogelijk als je kiest voor module 2 van de opleiding tot ‘Spiritueel Life Caoch’ waarin ik jou de fijne kneepjes van het vak ga leren. De stevige basis heb je en nu mag je met al jouw talenten echt ‘zichtbaar worden’. 

Het is een compleet coachingsprogramma dat rekening houdt met alle obstakels die je tegen kan komen bij het helpen van andere mensen.

Waarom dit traject wél werkt zijn de 4 succes elementen

Training
5 hele opleidingsdagen bij mij in de praktijk waarin je gaat leren om afstemmingen te maken op de spirituele wereld en de boodschappen en signalen te vertalen naar heldere en aardse inzichten. Je leert om op verschillende manieren te werken met de spirituele wereld en de informatie op de juiste manier over te brengen naar de ander. 

1 op 1 coaching
60 min 1 op 1 coaching bij mij in de praktijk om de puntjes op de ‘i’ te zetten, ik ga jou helpen om vanuit al jouw wijsheid en kennis een unieke behandeling voor je cliënten samen te stellen die ook nog eens heel goed werkt.  

Email begeleiding
Gedurende de opleiding ben ik er helemaal voor jou, je mag me dan ook altijd mailen als je met vragen zit of tegen dingen aanloopt, ik geef je dan extra tips en aanwijzingen die nodig zijn om verder te kunnen groeien. 

Hoofd Hart Handen
Spirituele boodschappen zijn mooi maar worden pas echt waardevol als je het op een goede manier over kan brengen. Op een luchtige en speelse manier help ik jou om jouw gave verder te ontwikkelen en om het in de wereld neer te zetten op jouw eigen unieke manier. De combinatie van theorie, meditatie en praktijk geven jou dé mogelijkheid om nu ook echt je praktijk te neer te zetten.

 

Wat kun je van mij als coach verwachten?

Ik leef al meer dan 20 jaar het spirituele pad en geef al meer dan 7 jaar spirituele opleidingen, ik weet van de hoed en de rand en ik ben expert als het gaat om spiritualiteit toepassen in de maatschappij en het dagelijks leven. 

Dat maakt ook dat ik een tikkeltje eigenwijs kan zijn, snel tot kern kan doordringen en de vinger altijd op de zere plek leg, niets blijft ongezien. Ik ben direct en hou van no nonsens, ik ga voor ‘doen’. 

Het is mijn zielsmissie om jou in je kracht te zetten en te laten doen waarvoor je op aarde gekomen bent, leven, zelf gelukkig worden en andere mensen verder helpen. Ik hou geen kennis en wijsheid achter want dan sta ik het hoger doel in de weg.  

fotowebsite copy copy copy

Wat gaan we doen?

  • Je leert om eenvoudig afstemmingen te maken op de spirituele wereld.
  • Je leert om de mens in verschillende energetische lagen te aanschouwen en te lezen.
  • Je ontdekt hoe je antwoorden kan vinden op levensvragen van jezelf en die van anderen.
  • Je leert om met de spirituele wereld samen te werken en hoe je een reading aan iemand kan geven.
  • Je leert om schilderijen en tekeningen van andere mensen te lezen en hier waardevolle informatie en wijsheid uit te halen.
  • Je leert om een lichtcirkel te maken en om een energetische healing te geven en te ontvangen.
  • Je ontdekt eenvoudige coachingstechnieken waarmee je je impact vergoot en op een positieve manier jouw gevoel en ingevingen onder woorden kan brengen.
  • Je ontdekt hoe je met de Moeder natuur kan samenwerken om je reading en healing te verdiepen en te bekrachtigen.
  • Je ontdekt wie je bent als spiritueel coach, hoe jij jezelf kan presenteren helemaal als je mooie zelf!

Dus voel jij een duidelijke JA, ben je klaar voor een volgende en serieuze stap op jouw spirituele pad? Meld je dan vandaag nog aan want ik ga graag met je aan de slag om van jou een steengoede spiritueel coach te maken!

 

Investering

De investering voor deze opleiding is € 897,- en daar krijg je voor:

  • 5 compleet verzorgde opleidingsdagen incl. heerlijke lunch
  • Elke les een werkboek
  • Uitgebreid materialen pakket t.w.v. € 100,-
  • Onbeperkt email begeleiding
  • 1 op 1 coaching consult van 60 min
  • Je ontvangt een Certificaat van deelname

Deelbetalingen zijn in overleg mogelijk maar hiervoor worden € 25,- administratiekosten in rekening gebracht.

Deze opleiding is een officieel CRKBO geregistreerde beroepsopleiding en daarmee in de meeste gevallen fiscaal verrekenbaar als studiekosten.

 

Ik schrijf mij in:

Spiritueel Life coach Module 1, 2 en 3

Inschrijving Spiritueel Life coach, vakopleiding
 • LET OP: Je ontvangt na je aanmelding per e-mail een digitale factuur waarmee je jouw betaling kunt voldoen.

Aan het einde van deze opleiding ga jij naar huis:

 • Met heel veel coachingstechnieken die je allemaal kan toepassen in je dagelijks leven en bij het helpen van andere mensen.
 • Heb je heel veel spirituele wijsheid en nieuwe inspiratie voor jezelf en om anderen mee te helpen.
 • Durf jij je ware gezicht en jouw talenten aan de wereld te laten zien en kun je echt beginnen met het vormgeven van je roeping.
 • Dan heb jij een eigen en unieke manier van een reading healing geven ontwikkeld waar je direct anderen mee kan helpen.
 • Kun jij een gedegen en professioneel spiritueel consult geven en een behandelplan opstellen.

Dus wacht niet te lang, sla je vleugels uit en ga ervoor!

 

Wanneer je niet moet beginnen aan deze opleiding:

 • Als je niet bereid bent om uit je comfortzone te stappen want dan zul je nooit verder komen dan waar je nu bent.
 • Als je je makkelijk uit het veld laat slaan bij tegenslag en de handdoek in de ring gooit, het leren van het coachingsvak vraagt om veel oefening en heel fouten maken want dat zijn je leermomenten.
 • Als je niet bereid bent om tijd te besteden en moeite te doen voor jezelf en jouw zielsmissie, als je het niet aan jezelf kan geven zul je ook nooit een ander kunnen helpen het wel te doen.
 • Als je niet zeker weet of je er klaar voor bent, want zeg eerlijk komt er dan ooit een geschikt moment dat je er wel klaar voor bent?    

Ik ben zelf super spiritueel, elke dag heb ik contact met mijn Gids en de Engelen, maar ik ben ook een aanpakker en een doorzetter. Ik werk doelgericht en resultaatgericht met mijn cliënten en word erg blij van mensen die zich hierin kunnen vinden.

Dus ben jij die persoon die met haar spirituele gave nog thuis zit met de deurtjes dicht en de gordijntjes gesloten, maar voelt dat het nu echt tijd wordt voor een nieuwe doorbraak? Dan werk ik graag met jou…

De investering in jezelf, waar en wanneer

Spiritueel Life coach Module 1, 2 en 3

Inschrijving Spiritueel Life coach, vakopleiding
 • LET OP: Je ontvangt na je aanmelding per e-mail een digitale factuur waarmee je jouw betaling kunt voldoen.

 

Waar: In de nieuwe praktijk aan de J.W. Hagemanstraat 22 in Eibergen

Wanneer: groep 2: zaterdag 4 apr – 18 apr – 2 mei – 23 mei – 13 jun

De investering voor deze opleiding is € 897,- (btw vrij)

Deelbetalingen in 3 maanden: € 299,- per maand + eenmalig € 25,- administratiekosten