Volg mij op

Menu

Spiritueel Life Coach

Module 3: Jouw praktijk neerzetten ‘Jouw eigen unieke behandelmethode ontwikkelen’

Na het volgen van module 2 ‘Andere mensen helpen met jouw spirituele gave’ ben je klaar voor de laatste stap om Spiritueel Life Coach te worden. In deze module krijg je extra tools en informatie om nog betere resultaten te bereiken met je cliënten. Je gaat jezelf spiritueel verdiepen en je leert hoe je nog meer diepgang en healing in je consult kan aanbrengen. Je leert om een volledig coaching traject te schrijven en hoe je een lesplanner bij houdt. Daarnaast leer je ook hoe je zelf goede geleide meditaties kan schrijven en hoe je een spirituele workshop/cursus kan geven. Kortom in deze module zet jij de puntjes op de i en kun je na het behalen van je diploma volledig zelfstandig aan de slag als Spiritueel Life Coach. 

Herken je dit?

 • Je hebt een kamertje ingericht als praktijkruimte, je geeft al regelmatig een sessie en nu voel je dat je meer wil. 
 • De sessies die je geeft zijn raak en de boodschappen en inzichten werken diep door bij je cliënt alleen mis je nog praktische coaching tools en handvatten om de resultaten blijvend vast te houden. 
 • Je voelt dat je workshops en cursussen wil geven maar je weet niet waarin en hoe je een resultaat gericht programma opzet.
 • Je wil er graag je fulltime werk van maken alleen ben je bang dat er al teveel coaches zijn. 
 • Je wil jezelf als unieke en professionele coach presenteren en een doelgroep bereiken waar je zelf ook blij van wordt en energie van krijgt. Je hebt geen zin meer om te blijven trekken aan mensen die toch niet vooruit komen. 
fotowebsite copy

De realiteit

Door de evolutie van de aarde zijn we een nieuw tijdperk in gegaan. De energie is voelbaar hoger en niets lijkt verborgen te blijven. Geheimen komen aan het licht, persoonlijke problemen vallen niet langer te ontkennen en vroeg of laat krijgt iedereen te maken met de vraag: “Wat kom ik hier op aarde doen?”

We leven in een tijd dat veel mensen vast gaan lopen in oude belemmerende patronen en dan bewust worden van alles wat ze tegen hun gevoel indoen. Dat zijn zeer diepe en confronterende innerlijke processen waar steeds meer mensen mee te maken gaan krijgen. 

En dus zijn er ook steeds meer coaches en therapeuten nodig om al deze mensen te inspireren en verder te helpen.

Jouw unieke talent

Het is de allerheftigste en belangrijkste levensles die jij ooit geleerd hebt waar je nu zo goed andere mensen in verder kan helpen. Het woord ‘therapeut’ betekent letterlijk ‘ervaringsdeskundige’ en dus is jouw talent te vinden in dat wat je al meegemaakt hebt. Jij kan die ander vanuit jouw eigen ervaring en daarbij wat extra coaching tools en kennis, op de juiste manier verder helpen op zijn of haar pad.  

Ik ben expert op het gebied van het schrijven van spirituele les methodieken en ik ga jou helpen om ook jouw eigen unieke behandelmethode te ontwikkelen. 

 

En hoe zou jouw leven eruit zien als:

 • Dat je weet waar je echt goed in bent, wat jouw unieke talent is en de juiste doelgroep weet aan te spreken?
 • Je een unieke behandelmethode hebt waar je super goede resultaten mee behaald en waar alleen jij mee kan werken? 
 • Als je zelf je eigen meditaties kan schrijven en lesprogramma’s kan ontwikkelen?
 • Je over psychologische achtergrond informatie beschikt om je client nog beter te kunnen helpen?
 • Dat je zelf workshop programma’s kan schrijven en ook kan geven? 
 • Jij jezelf kan presenteren als professioneel spiritueel life coach en je kan onderscheiden van de rest?

Waarom dit traject wél werkt zijn de 4 succes elementen

Training
5 hele opleidingsdagen bij mij in de praktijk waarin je gaat leren om vanuit het vierledig mensbeeld te werken. Ik ga je leren hoe je een behandelplan opstelt dat blijvend resultaat geeft bij je cliënten. Daarnaast ga ik je helpen om je praktijk als professional neer te zetten. 

1 op 1 coaching
60 min 1 op 1 coaching bij mij in de praktijk om de puntjes op de ‘i’ te zetten, ik ga jou helpen om vanuit al jouw wijsheid en kennis een unieke behandeling voor je cliënten samen te stellen die ook nog eens heel goed werkt.  

Email begeleiding
Gedurende de opleiding ben ik er helemaal voor jou, je mag me dan ook altijd mailen als je met vragen zit of tegen dingen aanloopt, ik geef je dan extra tips en aanwijzingen die nodig zijn om verder te kunnen groeien. 

Hoofd Hart Handen
Spirituele boodschappen zijn mooi maar worden pas echt waardevol als je het op een goede manier over kan brengen. Op een luchtige en speelse manier help ik jou om jouw gave verder te ontwikkelen en om het in de wereld neer te zetten op jouw eigen unieke manier. De combinatie van theorie, meditatie en praktijk geven jou dé mogelijkheid om nu ook echt je praktijk te neer te zetten.

 

Wat kun je van mij als coach verwachten?

Ik leef al meer dan 20 jaar het spirituele pad en geef al meer dan 7 jaar spirituele opleidingen, ik weet van de hoed en de rand en ik ben expert als het gaat om spiritualiteit toepassen in de maatschappij en het dagelijks leven. 

Dat maakt ook dat ik een tikkeltje eigenwijs kan zijn, snel tot kern kan doordringen en de vinger altijd op de zere plek leg, niets blijft ongezien. Ik ben direct en hou van no nonsens, ik ga voor ‘doen’. 

Het is mijn zielsmissie om jou in je kracht te zetten en te laten doen waarvoor je op aarde gekomen bent, leven, zelf gelukkig worden en andere mensen verder helpen. Ik hou geen kennis en wijsheid achter want dan sta ik het hoger doel in de weg.  

fotowebsite copy copy copy copy

Wat gaan we doen?

 • Je leert om de mens in verschillende mentale, energetische en spirituele lagen te aanschouwen en te analyseren.
 • Je ontdekt hoe je kan werken met psychologische ‘karakter structuren’ en jouw sessie nog meer impact zullen hebben.
 • Je leert hoe je jouw unieke talent vertaalt naar een heldere doelgroep waar je zelf blij van wordt en energie van krijgt.
 • Je leert om zelf een meditatie/visualistaie te schrijven die ook het juiste effect heeft bij je clienten.
 • Je leert om gedegen lesprogramma’s te schrijven voor het geven van workshops en cursussen.
 • Je ontdekt alle do’s en dont’s van het coachingsvak.
 • Je leert hoe jij jezelf op professionele wijze neer kan zetten als Spiritueel Life Coach.

Dus voel jij een duidelijke JA, ben je klaar voor een volgende en serieuze stap op jouw spirituele pad? Meld je dan vandaag nog aan want ik ga graag met je aan de slag om van jouw zielsmissie een succes te maken!

 

Investering

De investering voor deze opleiding is € 897,- en daar krijg je voor:

  • 5 compleet verzorgde opleidingsdagen incl. heerlijke lunch
  • Elke lesdag een werkboek
  • Uitgebreid materialen pakket t.w.v. € 100,-
  • Onbeperkt email begeleiding
  • 1 op 1 coaching consult van 60 min
  • Je ontvangt een Certificaat van deelname

Deelbetalingen zijn in overleg mogelijk maar hiervoor worden € 25,- administratiekosten in rekening gebracht.

Deze opleiding is een officieel CRKBO geregistreerde beroepsopleiding en daarmee in de meeste gevallen fiscaal verrekenbaar als studiekosten.

 

Ik schrijf mij in:

Spiritueel Life coach Module 1, 2 en 3

Inschrijving Spiritueel Life coach, vakopleiding
 • LET OP: Je ontvangt na je aanmelding per e-mail een digitale factuur waarmee je jouw betaling kunt voldoen.

Aan het einde van deze opleiding ga jij naar huis:

 • Met heel veel coachingstechnieken die je allemaal kan toepassen in je dagelijks leven en bij het helpen van andere mensen.
 • Heb je heel veel spirituele wijsheid en nieuwe inspiratie voor jezelf en om anderen mee te helpen.
 • Durf jij je ware gezicht en jouw talenten aan de wereld te laten zien en kun je echt beginnen met het vormgeven van je roeping.
 • Dan heb jij een eigen en unieke manier van een reading healing geven ontwikkeld waar je direct anderen mee kan helpen.
 • Kun jij een gedegen en professioneel spiritueel consult geven en een behandelplan opstellen.

Wanneer je niet moet beginnen aan deze opleiding:

 • Als je niet bereid bent om uit je comfortzone te stappen want dan zul je nooit verder komen dan waar je nu bent.
 • Als je je makkelijk uit het veld laat slaan bij tegenslag en de handdoek in de ring gooit, het leren van het coachingsvak vraagt om veel oefening en heel fouten maken want dat zijn je leermomenten.
 • Als je niet bereid bent om tijd te besteden en moeite te doen voor jezelf en jouw zielsmissie, als je het niet aan jezelf kan geven zul je ook nooit een ander kunnen helpen het wel te doen.
 • Als je niet zeker weet of je er klaar voor bent, want zeg eerlijk komt er dan ooit een geschikt moment dat je er wel klaar voor bent?    

Ik ben zelf super spiritueel, elke dag heb ik contact met mijn Gids en de Engelen, maar ik ben ook een aanpakker en een doorzetter. Ik werk doelgericht en resultaatgericht met mijn cliënten en word erg blij van mensen die zich hierin kunnen vinden.

Dus ben jij die persoon die met haar spirituele gave nog thuis zit met de deurtjes dicht en de gordijntjes gesloten, maar voelt dat het nu echt tijd wordt voor een nieuwe doorbraak? Dan werk ik graag met jou…

Investering in jezelf, waar en wanneer

Spiritueel Life coach Module 1, 2 en 3

Inschrijving Spiritueel Life coach, vakopleiding
 • LET OP: Je ontvangt na je aanmelding per e-mail een digitale factuur waarmee je jouw betaling kunt voldoen.

Waar: In de nieuwe praktijk aan de J.W. Hagemanstraat in Eibergen

Wanneer: maandag 20 apr – 11 mei – 25 mei – 8 jun – 22 jun

De investering voor deze opleiding is € 897,-

Deelbetalingen in 3 maanden: € 299,- per maand + eenmalig € 25,- administratiekosten