Volg mij op

Menu

Spiritueel Life Coach modules 1, 2 en 3

Spiritueel life coach, de vakopleiding. Een officieel CRKBO geregistreerde beroepsopleiding met een “Niet goed geld terug” garantie. Droom jij ervan om Spiritueel life coach te worden, dan is dit jouw kans! Lees dan snel verder en meld je aan op één van de module pagina’s of op de aparte inschrijfpagina.

Iedere module heeft zijn eigen pagina met uitleg. Deze links zijn hieronder te vinden. Op deze pagina staat de algemene info van alle drie de modules verzameld. Op de individuele pagina’s wordt dieper ingegaan op wat de modules precies inhouden.

 

Module 1: De basis ‘Leren vertrouwen op jouw spirituele gave’

Diep van binnen weet je dat je op aarde bent met een reden. Wat het precies is weet nog niet maar je wil wel iets betekenen voor andere mensen. Je weet ook dat je een spirituele gave hebt en mensen en hun emoties feilloos aanvoelt. Alleen durf je hier nog niet op te vertrouwen en het uitspreken vind je lastig omdat andere mensen je vaak niet begrijpen. 

 

fotowebsite-5

De realiteit

Door de evolutie van de aarde zijn we zojuist een nieuw tijdperk in gegaan. De energie is voelbaar hoger en niets lijkt verborgen te blijven. Geheimen komen aan het licht, persoonlijke problemen vallen niet langer te ontkennen en vroeg of laat krijgt iedereen te maken met de vraag: “Wat kom ik hier op aarde doen?”

We leven in een tijd dat veel mensen vast gaan lopen in oude belemmerende patronen en dan bewust worden van alles wat ze tegen hun gevoel indoen. Dat zijn zeer diepe en confronterende innerlijke processen waar steeds meer mensen mee te maken gaan krijgen. 

En dus zijn er ook steeds meer coaches en therapeuten nodig om al deze mensen te inspireren en verder te helpen.

Module 2: Een spiritueel consult geven ‘Met jouw gave andere mensen helpen’

fotowebsite copy-3

Na het volgen van module 1 ‘Leren vertrouwen op jouw spirituele gave’ ben je klaar voor de volgende stap om Spiritueel Life Coach te worden. Je kent jezelf inmiddels van binnen en van buiten en ook bij anderen kun je snel de vinger op de zere plek leggen en voorzien van goede tips en adviezen. Je vindt het heerlijk om te doen alleen mis je nog een leidraad, een houvast waar vanuit je altijd kan werken. 

fotowebsite copy copy-3

Module 3: Jouw praktijk neerzetten ‘Jouw eigen unieke behandelmethode ontwikkelen’

Na het volgen van module 2 ‘Andere mensen helpen met jouw spirituele gave’ ben je klaar voor de laatste stap om Spiritueel Life Coach te worden. In deze module krijg je extra tools en informatie om nog betere resultaten te bereiken met je cliënten. Je gaat jezelf spiritueel verdiepen en je leert hoe je nog meer diepgang en healing in je consult kan aanbrengen. Je leert om een volledig coaching traject te schrijven en hoe je een lesplanner bij houdt. Daarnaast leer je ook hoe je zelf goede geleide meditaties kan schrijven en hoe je een spirituele workshop/cursus kan geven. Kortom in deze module zet jij de puntjes op de i en kun je na het behalen van je diploma volledig zelfstandig aan de slag als Spiritueel Life Coach. 

fotowebsite copy copy-2

Waarom dit traject wél werkt zijn de 4 succes elementen

Training
5 hele opleidingsdagen bij mij in de praktijk waarin je gaat leren om afstemmingen te maken op de spirituele wereld en de boodschappen en signalen te vertalen naar heldere en aardse inzichten. Je leert om op verschillende manieren te werken met de spirituele wereld en de informatie op de juiste manier over te brengen naar de ander. 

1 op 1 coaching
60 min 1 op 1 coaching bij mij in de praktijk om de puntjes op de ‘i’ te zetten, ik ga jou helpen om vanuit al jouw wijsheid en kennis een unieke behandeling voor je cliënten samen te stellen die ook nog eens heel goed werkt.  

Email begeleiding
Gedurende de opleiding ben ik er helemaal voor jou, je mag me dan ook altijd mailen als je met vragen zit of tegen dingen aanloopt, ik geef je dan extra tips en aanwijzingen die nodig zijn om verder te kunnen groeien. 

Hoofd Hart Handen
Spirituele boodschappen zijn mooi maar worden pas echt waardevol als je het op een goede manier over kan brengen. Op een luchtige en speelse manier help ik jou om jouw gave verder te ontwikkelen en om het in de wereld neer te zetten op jouw eigen unieke manier. De combinatie van theorie, meditatie en praktijk geven jou dé mogelijkheid om nu ook echt je praktijk te neer te zetten.

 

Wat kun je van mij als coach verwachten?

Ik leef al meer dan 20 jaar het spirituele pad en geef al meer dan 7 jaar spirituele opleidingen, ik weet van de hoed en de rand en ik ben expert als het gaat om spiritualiteit toepassen in de maatschappij en het dagelijks leven. 

Dat maakt ook dat ik een tikkeltje eigenwijs kan zijn, snel tot kern kan doordringen en de vinger altijd op de zere plek leg, niets blijft ongezien. Ik ben direct en hou van no nonsens, ik ga voor ‘doen’. 

Het is mijn zielsmissie om jou in je kracht te zetten en te laten doen waarvoor je op aarde gekomen bent, leven, zelf gelukkig worden en andere mensen verder helpen. Ik hou geen kennis en wijsheid achter want dan sta ik het hoger doel in de weg.  

Goldensun

Investering

Bij iedere module krijg je:

 • 5 compleet verzorgde opleidingsdagen incl. heerlijke lunch
 • Uitgebreid materialen pakket t.w.v. € 100,-
 • Onbeperkt email begeleiding
 • 1 op 1 coaching consult van 60 min
 • Je ontvangt een Certificaat van deelname

Deelbetalingen zijn in overleg mogelijk maar hiervoor worden € 25,- administratiekosten in rekening gebracht.

Deze opleiding is een officieel CRKBO geregistreerde beroepsopleiding en daarmee in de meeste gevallen fiscaal verrekenbaar als studiekosten.

 

Ik schrijf mij in:

Spiritueel Life coach Module 1, 2 en 3

Inschrijving Spiritueel Life coach, vakopleiding
 • LET OP: Je ontvangt na je aanmelding per e-mail een digitale factuur waarmee je jouw betaling kunt voldoen.

Aan het einde van deze opleiding ga jij naar huis:

 • Met heel veel coachingstechnieken die je allemaal kan toepassen in je dagelijks leven en bij het helpen van andere mensen.
 • Heb je heel veel spirituele wijsheid en nieuwe inspiratie voor jezelf en om anderen mee te helpen.
 • Durf jij je ware gezicht en jouw talenten aan de wereld te laten zien en kun je echt beginnen met het vormgeven van je roeping.
 • Dan heb jij een eigen en unieke manier van een reading healing geven ontwikkeld waar je direct anderen mee kan helpen.
 • Kun jij een gedegen en professioneel spiritueel consult geven en een behandelplan opstellen.

Wanneer je niet moet beginnen aan deze opleiding:

 • Als je niet bereid bent om uit je comfortzone te stappen want dan zul je nooit verder komen dan waar je nu bent.
 • Als je je makkelijk uit het veld laat slaan bij tegenslag en de handdoek in de ring gooit, het leren van het coachingsvak vraagt om veel oefening en heel fouten maken want dat zijn je leermomenten.
 • Als je niet bereid bent om tijd te besteden en moeite te doen voor jezelf en jouw zielsmissie, als je het niet aan jezelf kan geven zul je ook nooit een ander kunnen helpen het wel te doen.
 • Als je niet zeker weet of je er klaar voor bent, want zeg eerlijk komt er dan ooit een geschikt moment dat je er wel klaar voor bent?    

Ik ben zelf super spiritueel, elke dag heb ik contact met mijn Gids en de Engelen, maar ik ben ook een aanpakker en een doorzetter. Ik werk doelgericht en resultaatgericht met mijn cliënten en word erg blij van mensen die zich hierin kunnen vinden.

Dus ben jij die persoon die met haar spirituele gave nog thuis zit met de deurtjes dicht en de gordijntjes gesloten, maar voelt dat het nu echt tijd wordt voor een nieuwe doorbraak? Dan werk ik graag met jou…

 

Niet goed geld terug garantie

Het is mijn doel om jou echt verder te helpen en ik word alleen blij van tevreden cliënten en daarom hanteer ik voor deze opleiding een niet goed – geld terug garantie. Als je na de 3e les van mening bent dat jouw investering niet heeft gebracht wat ik je vooraf toegezegd hebt, dan krijg je na het inleveren van je materialenpakket en werkboeken, het lesgeld minus € 150,- administratiekosten retour. De enige voorwaarde is dat je alle opdrachten hebt gedaan en alle opleidingsdagen volledig aanwezig geweest bent. Let op: Alleen geldig bij Module 1.

Je loopt met deze garantie dus geen enkel risico.

Dus wacht niet te lang, sla je vleugels uit en ga ervoor!

niet goed geld terug-3

Investering in jezelf, waar en wanneer

Waar: In de nieuwe praktijk aan de J.W. Hagemanstraat in Eibergen

 • Module 1: groep 3 (1 & 2 zijn vol): zondag 19 jan – 2 feb – 16 feb – 23 feb – 8 mrt
 • Module 2: groep 2 (1 is vol): zaterdag 1 feb – 15 feb – 29 feb – zondag 1 mrt – zaterdag 28 mrt
 • Module 3: groep 1: maandag 20 apr – 11 mei – 25 mei – 8 jun – 22 jun

TOTAAL pakket modules 1, 2 & 3 

€ 2687,-
Deelbetalingen in 10 maanden van € 268,70 + eenmalig € 25,- administratiekosten

PREMIUM pakket modules 2 & 3

€ 1790,-.
Deelbetalingen in 6 maanden van € 298,35 + eenmalig € 25,- administratiekosten

Losse modules

€ 897,- per module
Deelbetalingen in 3 maanden € 299,- + eenmalig € 25,- administratiekosten

Inschrijven

Spiritueel Life coach Module 1, 2 en 3

Inschrijving Spiritueel Life coach, vakopleiding
 • LET OP: Je ontvangt na je aanmelding per e-mail een digitale factuur waarmee je jouw betaling kunt voldoen.