Volg mij op

Menu

Spirituele visie

24 maart 2020

Ik schrik een beetje van sommige berichten op social media en wil ook een tegengeluid laten horen. Het is namelijk echt niet spiritueel om te zeggen dat het Coronavirus allemaal wel mee valt en dat we niet in de angst moeten gaan zitten en dat we daar dan alles mee zouden redden.

En het is ook zeker niet spiritueel om te zeggen dat als je focust op licht en liefde je het virus niet krijgt.

Jeetje ik ben zelf super spiritueel maar had toch nooit gedacht dat ik deze visie ooit zou willen delen. Maar pas op, spirituele arrogantie kan een mega valkuil zijn😅

Er is namelijk óók een aardse kant aan het hele gebeuren en dat is dat er een heftig virus rondwaart waar mensen echt heel ziek van worden en aan overlijden.

En ja als je het krijgt, krijg je het en als het je tijd is, is het je tijd. Maar wat wij niet mogen vergeten, zelfs niet als je spiritueel bent, is dat je ook gewoon een mens én medemens bent.

Zolang je hier op aarde bent en een lichaam van vlees en bloed hebt, heb je goed te zorgen voor jezelf en voor die ander.

En ja we zitten in een energetische shift, midden in het ascentieproces en er zit een boodschap voor ons allen in. Maar zolang we nog niet met z’n allen massaal dit bewustzijn uitdragen hebben we nu vooral één ding te doen.

Hier met alle zorg, aandacht en met alle voorzichtigheid mee omgaan. Laten we onze ogen niet sluiten voor de realiteit die er ook is. We hebben Moeder Aarde te eren, te beschermen en te koesteren.

Alleen wanneer we de situatie vanuit alle invalshoeken blijven benaderen en daar onze keuzes op baseren, zijn we écht spiritueel bezig.

Spiritualiteit is namelijk nooit bedoeld om jezelf van de sociale verantwoordelijkheid te distantiëren.

Maar dat is mijn mening.
Dát is voor mij bewustzijn.
Laten we elkaar dragen.

🤍Susan