Het website BASIC pakket

Een complete website voor de beginnende ondernemer!

Wat krijg je allemaal:

Waar zorg je zelf voor:

Als je nou niet zo tevreden bent over de huisstijl en foto’s die je hebt van jezelf en/of je bedrijf en goede teksten schrijven is ook niet zo je ding, kies dan voor websitepakket EXPERT waarin dit alles van A tot Z  inbegrepen zit. Ik en mijn ervaren team staan voor je klaar en ontzorgen jou volledig bij het realiseren van jouw perfecte website!

En dan, wat je verder nog moet weten...

Waarin onderscheid ik mij van andere websitebouwers?

Een goede website is mooi, commercieel en technisch handig ingericht om het gebruik voor jou en je klant zo makkelijk mogelijk te maken. De meeste websitebouwers zijn technisch sterk maar hebben weer geen kaas gegeten van design en vormgeving. Of ze zijn juist goed in design maar laten het weer hangen op de techniek en snappen niets van sales. Bij mij krijg je het hele pakket, pakkend design, goede salesteksten en een geoliede machine onder de motorkap. Alles om ervoor te zorgen dat jouw website doet wat ie moet doen; Nieuwe klanten maken :-)

Hoe lang duurt het bouwen van een nieuwe website?

Als de teksten geschreven zijn en het beeldmateriaal ligt klaar, is de website in één dag gebouwd. Echter in de praktijk gaat de meeste tijd zitten in het schrijven van de teksten en het verzamelen van het beeldmateriaal. Ook het doen van aanpassingen en het finetunen van het eindresultaat kost de nodige uren. Hou rekening met 3 maanden voor het lanceren van je nieuwe website.

Wat kost het BASIC pakket?

Het website Basic pakket kost 897,- incl. btw

(Betalen in termijnen is in overleg mogelijk)

Wat zijn de jaarlijkse kosten?

Ieder jaar worden er kosten voor het hosten van je domeinnaam en de software updates voor o.a. het maken van een backup, SSL beveiliging, grafische software, etc.. Dit is een bedrag van 147,- incl. btw dat ieder jaar rond dezelfde datum gefactureerd wordt. Tevens zullen er extra kosten berekend worden voor bijvoorbeeld een extern betaalsysteem voor bijvoorbeeld een webshop functie, reserveringssysteem, online agenda etc. als dat aan de orde is. 

Zijn er onvoorziene kosten?

De prijs van 597.- incl btw is all in voor het website BASIC pakket. Er komen alleen extra kosten bij als er, indien gewenst, meer pagina’s opgemaakt moeten worden en/of als er geen geschikt beeld- en tekstmateriaal aangeleverd kan worden. In dit geval kun je altijd beter kiezen voor het EXPERT pakket waarin dit alles inbegrepen zit.

In welk systeem wordt mijn website gebouwd?

Ik bouw jouw website in WordPress wat betekent dat je op enig moment altijd vrij bent om je website te verhuizen.

Kan ik zelf teksten en plaatjes aanpassen?

Bij alle website pakketten ontvang je duidelijke step by step instructiefilmpjes hoe je zelf heel makkelijk je teksten en afbeeldingen aan kan passen. Je kan dus op iedere plek en op ieder moment zelf aanpassingen doen aan je website. 

Wie regelt het onderhoud?

Na de oplevering van jouw website kan het zijn dat je op een gegeven moment dingen aan je website wilt wijzigen, toevoegen of verwijderen waar je mijn hulp bij nodig hebt. In dat geval reken ik een uurtarief van 65,- per uur incl. btw. Maar je kan ook vooraf een strippenkaart kopen waarmee je voorrang krijgt op anderen en je snel en doeltreffend geholpen wordt.

5 strippenkaart = 5 wijzigingsmomenten aan de website voor 97,- incl. btw (exclusief nieuwe pagina’s toevoegen)

10 strippenkaart = 10 wijzigingsmomenten aan de website voor 167,- incl. btw (exclusief nieuwe pagina’s toevoegen)

Let op: een strippenkaart koop je vooraf en is niet met terugwerkende kracht in te zetten. Een strippenkaart blijft tot een jaar na uitgifte geldig.

Reviews

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Neem dan even contact met mij op, dan kijken we samen naar wat er allemaal mogelijk is! Uiteraard is mijn advies altijd gratis en geheel vrijblijvend. 

Of ga je toch liever voor een uitgebreider pakket?

In tegenstelling tot vele andere website aanbieders ben ik volledig open en transparant over de kosten. Zo weet je bij mij altijd waar je aan toe bent en kom je nooit voor vervelende verassingen te staan.  

Basic

Deze makkelijke en snelle oplossing is er voor de ondernemer die al een eigen huisstijl heeft en zelf geschikt beeldmateriaal en teksten aanlevert. Een degelijke website hoeft helemaal niet duur te zijn :-)
897
incl. btw
 • 5 prachtig opgemaakte hoofdpagina's in je eigen huisstijlkleuren.
 • 3 formulieren/ koppelingen naar emailprogramma
 • SEO zoekmachine optimalisatie

Expert

Een allround professionele website voor de ondernemer die begrijpt dat een professionele website onmisbaar is bij het aantrekken van nieuwe klanten en het verhogen van de omzet. Klaar om jouw online podium te pakken?
1997
incl. btw
 • 10 prachtig opgemaakte hoofdpagina's in je eigen huisstijl.
 • 6 formulieren/ koppelingen naar emailprogramma
 • Webshop tot 100 producten met betaalfunctie
 • Extra pakket Merkidentiteit en huisstijl ontwikkeling t.w.v. 497,-
 • Teksten voor homepage en 2 salespagina's + extra formats om zelf effectieve salespagina's te schrijven.
 • Uitgebreide fotoshoot door topfotograaf voor volledig eigen en unieke beeldbank t.w.v. 547,-
 • SEO zoekmachine optimalisatie
beste keuze

Exclusive

Een website helemaal op maat gemaakt voor de ondernemer die precies weet wat ze wil! Geef jouw expertstatus een uplift met een prachtige online uitstraling voorzien van de nieuwste snufjes op marketing gebied!
2997
vanaf
 • Onbeperkt speciaal ontworpen hoofdpagina's in eigen unieke huisstijl.
 • Formulieren/koppelingen naar emailprogramma
 • Webshop met betaalfunctie op maat
 • Extra pakket Merkidentiteit en huisstijl ontwikkeling
 • Alle teksten worden in overleg geschreven.
 • Uitgebreide fotoshoot met visagie voor zeer professioneel en doeltreffend beeldmateriaal website en social media
 • SEO zoekmachine optimalisatie