Het Website Exclusive pakket

Voor jou volledig op maat ontworpen en gemaakt!

Het Exclusive pakket sluit perfect aan bij de ondernemer die precies weet wat ze wil! Jouw website wordt helemaal op maat ontworpen en gemaakt! Geef jouw expertstatus een flinke boost met een prachtige online uitstraling voorzien van de nieuwste snufjes op marketing gebied!

Over de Expert websites die ik bouw...

Waarin onderscheid ik mij van andere websitebouwers?

Een goede website is mooi, commercieel en technisch handig ingericht om het gebruik voor jou en je klant zo makkelijk mogelijk te maken. De meeste websitebouwers zijn technisch sterk maar hebben weer geen kaas gegeten van design en vormgeving. Of ze zijn juist goed in design maar laten het weer hangen op de techniek en snappen niets van sales. Bij mij krijg je het hele pakket, pakkend design, goede salesteksten en een geoliede machine onder de motorkap. Alles om ervoor te zorgen dat jouw website doet wat ie moet doen; Nieuwe klanten maken :-)

Hoe lang duurt het bouwen van een nieuwe website?

Als de teksten geschreven zijn en het beeldmateriaal ligt klaar, is de website in één dag gebouwd. Echter in de praktijk gaat de meeste tijd zitten in het schrijven van de teksten en het verzamelen van het beeldmateriaal. Ook het doen van aanpassingen en het finetunen van het eindresultaat kost de nodige uren. Hou rekening met 4 maanden voor het lanceren van je nieuwe website.

Wat kost het Exclusive pakket?

Het website EXCLUSIVE pakket is er vanaf 2997,- incl. btw

Na een korte brainstormsessie stellen we een offerte op maat op.

(Betalen in termijnen is in overleg mogelijk)

Wat zijn de jaarlijkse kosten?

Ieder jaar betaal je kosten voor het hosten van je domeinnaam bij je eigen aanbieder. Indien je nog geen aanbieder hebt kun je dit ook via mij afsluiten voor een bedrag van 147,- incl. btw per jaar incl. domeinnaam, super snelle hostingserver en SSL certificaat (beveiliging website). Je kan te allen tijde zelf beschikken over je domeinnaam.

In welk systeem wordt mijn website gebouwd?

Ik bouw jouw website in WordPress wat betekent dat je op enig moment altijd vrij bent om je website te verhuizen.

Kan ik zelf teksten en plaatjes aanpassen?

Bij alle website pakketten ontvang je duidelijke step by step instructiefilmpjes hoe je zelf heel makkelijk je teksten en afbeeldingen aan kan passen. Je kan dus op iedere plek en op ieder moment zelf aanpassingen doen aan je website. 

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Neem dan even contact met mij op, dan kijken we samen naar wat er allemaal mogelijk is! Uiteraard is mijn advies altijd gratis en geheel vrijblijvend. 

Volg ook mijn socials

Made with ❤ by Susan Brouwer - Webdesign & Personal Branding